Nakon pisanja 24sedam, počelo uređenje parka u Zemunu: Neimari sređuju igralište u koje je uleteo autobus!

12.02.2022

09:50

0

Prošlo je pet meseci od ove nesreće, u kojoj žrtava nije bilo

Nakon pisanja 24sedam, počelo uređenje parka u Zemunu: Neimari sređuju igralište u koje je uleteo autobus!
zemun park autobus 24sedam goran sivački (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nakon pisanja portala 24sedam, rekonstrukcija ruiniranog parka u Zemunu, u koji je autobus linije 45 uleteo pre pet meseci, juče je počela. 

Prošlo je pet meseci od ove nesreće, u kojoj žrtava nije bilo, a reporteri 24sedam nedavno su posetili ovo igralište koje se nalazi u Krajiškoj ulici, a u kojem su zatekli potpuno uništeni dečji mobilijar. 

Takođe, portal 24sedam kontaktirao je opštinu Zemun ne bi li dobio odgovor na pitanje zbog čega igralište već pet meseci nije renovirano. 

Printscreen/Instagram/Moj Beograd
 

Oni su nam odgovorili da je GO Zemun uradila projekat kompletne rekonstrukcije dečjeg igrališta. 

- Sve je urađeno po standardima, usklađeno sa uslovima koje propisuje JKP "Zelenilo-Beograd". To znači da će biti postavljeni novi mobilijar i zaštitna ograda. Očekujemo da radovi počnu sledeće nedelje. Po završetku radova igralište će biti bezbednije i funkcionalnije. Održavanje će biti povereno javnim komunalnim preduzećima Grada Beograda - zaključili su iz ove opštine za 24sedam

Podsetimo, nesreća se dogodila 24. septembra prošle godine kada je u Krajiškoj ulici broj 71 autobus linije 45 uleteo u dečji park. Tom prilikom povređeni su četvoro mališana i dve odrasle osobe. 

Nedugo potom, policija je uhapsila vozača autobusa D. H. (72) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti. Početkom oktobra, vozač je pušten da se brani sa slobode.

Takođe, veštačenjem je utvrđeno da je vozilo bilo tehnički ispravno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike