Najnoviji detalji iz istrage slučaja nestalog Splićanina: Matej i društvo su u Zagrebu kupili određenu količinu sintetičke droge spid?

07.02.2022

09:47

0

To je dokaz da im drogu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavili, a ko se te noći drogirao, još uvek nije utvrđeno - naveo je novinar Pinka Mladen Mijatović

Najnoviji detalji iz istrage slučaja nestalog Splićanina: Matej i društvo su u Zagrebu kupili određenu količinu sintetičke droge spid?
gotik matej - Copyright 24sedam/PrintscreenInstagramnestali matej peris

Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. On je izašao iz kluba "Gotik" u majici kratkih rukava i nestao u noći. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj.

- Ono što je najnovija informacija je ta, da je grupa mladića krenula iz Hrvatske ka Srbiji 30. decembra. Oni su tada iznajmili kombi, a u Zagrebu kupili osređenu količinu sintetičke droge. U pitanju je spid, i to su, kako se pretpostavlja i pre odlaska u klub koristili - saopštili su na televiziji "Pink".

To je, kako je za televiziju Pink naveo Mladen Mijatović, bilo u noći između noći 30. i 31. decembra.

- To je dokaz da im drogu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavili, a ko se te noći drogirao, još uvek nije utvrđeno - naveo je novinar Pinka.

Periš je, kako Mijatović dodaje, imao običaj da izlazi iz kluba, nakon čega se dešavalo da nestane, gde se kući posle 12 ili 15 sati vraćao kući.

- Postojali su, uslovno rečeno, slični ispadi - dodao je Mijatović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike