Matejevi prijatelji moraju da odgovore na jedno ključno pitanje: Mladići će ponovo pred policiju - evo šta se istražuje!

21.01.2022

10:08

0

Paralelno sa istragom u Srbiji i hrvatski MUP je odlučio da ponovo ispita Matejeve prijatelje

Matejevi prijatelji moraju da odgovore na jedno ključno pitanje: Mladići će ponovo pred policiju - evo šta se istražuje!
Milan Maricic/ATAImages

Drugovi Mateja Periša (27), mladića iz Splita, koji je misteriozno nestao u Beogradu uoči Nove godine, navodno će ponovo biti saslušani u Hrvatskoj. Ključno pitanje koje će im biti postavljeno jeste to da li su i od koga nabavili drogu.

Ovo pitanje će Splićanima biti postavljeno, navodno, da bi se utvrdilo da li su narkotici direktno povezani s mladićevim nestankom.

Paralelno sa istragom u Srbiji i hrvatski MUP je odlučio da ponovo ispita Matejeve prijatelje. Posle objave prepiske jednog od mladića s njegovom devojkom u kojoj priznaje da su kobne večeri koristili drogu, tamošnja policija je pozvala svu šestoricu na razgovor.

- Oko celog ovog slučaja sve više se vrti droga, a sada se postavlja pitanje da li su narkotici zapravo u centru problema i nestanka mladića. Krucijalno pitanje na kojem će insistirati jeste to da li je Matej bio drogiran, i ako jeste, kojom drogom. Sve više se sumnja da je nestanak povezan sa narkoticima, a inspektore će zanimati i od koga su ih nabavili - tvrdi izvor blizak istrazi.

Potraga za Metejem Perišem ušla je u 22. dan. 

Da podsetimo, Matej Periš je pre svog nestanka pokušao da pozove sestru njegovog prijatelja Maju S, koja je istovremeno boravila u Beogradu. Maja je za srpske medije negirala da ima bilo kakve veze s njegovim nestankom i dodala da je ugasila naloge na društvenim mrežama jer joj ljudi prete, optužujući je za trgovinu drogom, pa i za prostituciju.

Bonus video

MUP Srbije

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti