Šta se sve zna o Splićanki koja se poslednja čula sa Matejem: Nosi brendirano, daje kontradiktorne izjave i ide na mesta za bogataše!

15.01.2022

15:03

0

Hrvatski mediji objavili su da je Periš poslednji kontakt imao upravo sa ovom Splićankom

Šta se sve zna o Splićanki koja se poslednja čula sa Matejem: Nosi brendirano, daje kontradiktorne izjave i ide na mesta za bogataše!
splicanka matej - Copyright 24sedam/Pixabay/Mup HR

Saznanje da je nestali Matej Periš pre nestanka u noći 31. decembra razgovarao sa Splićankom M. S. uzburkalo je javnost.

Ona je inače sestra njegovog bliskog prijatelja koja je takođe u to vreme bila u Beogradu.

Šta do sada znamo o njoj?

Hrvatski mediji objavili su da je Periš poslednji kontakt imao upravo sa ovom Splićankom, i da su se čuli najmanje dvaput u noći njegovog nestanka i to jednom u restoranu tokom večere i još jednom u "Gotiku“ pre nego što je mladić istrčao iz kluba.

Splićanka, navodno često dolazi u Beograd, gde uživa u noćnom provodu. Matej je navodno dok je sedeo s prijateljima u restoranu, video na Instagramu njene objave iz Beograda. To ga je navodno navelo da je pozove na druženje.

- To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak pre nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije sa kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, hteo je da njegova i njena ekipa zajedno nastave da se druže te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske - rekao je izvor Večernjih. Nekoliko dana pre Matejevog nestanka na svojim profilima na društvenim mrežama podelila je fotografije iz restorana koji se nalazi u neposrednoj blizini restorana Savanova.

Splićanka i Matej poznaju se navodno godinama, a još jedna veza između njih je i to što je Periš navodno radio na njenim plovilima. Naime, kako mediji prenose, M.S. u Splitu ima i firmu koja se bavi turizmom odnosno organizacijom krstarenja po Jadranu, a njena porodica slovi za imućnu. Splićanin je povremeno radio i kao skiper na brodovima.

Kako se može videti na fotografijama, lepa Splićanka je ljubitelj brodova, putovanja i hedonističkog stila života.

Za sada je nepoznato da li je Periš u noći nestanka otišao da se s njom nađe kako bi zatražio neku informaciju, pa bi mu ona eventualno prosledila neku lokaciju na koju je trebalo da dođe.

- Ona sigurno zna da li je sa njim trebalo da se nađe ili ju je on možda pitao gde može nešto da obavi, do nečega dođe i slično. Ona je navodno policiji rekla da je Matej koristio opijate pa iz toga proizlazi kako ga je poznavala bolje od njegovih muških prijatelja -  rekao je izvor ranije.

Gde je tačno u noći Matejeva nestanka Splićanka boravila u Beogradu, nije potvrđeno. Nakon povratka u Hrvatsku, M. S. je obrisala profile na društvenim mrežama i blokirala novinare s kojima je odbila svaku saradnju. Navodno, je u policiji bila kontradiktorna, jer je najpre rekla kako od muzike Periša nije najbolje čula a potom da je videla samo propušten proziv.

Pre nego što je M. S. izbrisala društvene mreže moglo se videti da "živi na visokoj nozi". Oblačila se brendirano i uvek je to isticala u prvi plan. Često je putovala i s društvom išla na samo ekskluzivna mesta gde idu samo bogataši. Voli takav život i može da ga priušti - kaže izvor iz Splita.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike