Ovo je Splićanka čiji je telefon zazvonio pre nestanka: Matej je od nje tražio informaciju!

14.01.2022

14:46

1

Prema neslužbenim informacijama, ona se još uvek nalazi u Beogradu

Ovo je Splićanka čiji je telefon zazvonio pre nestanka: Matej je od nje tražio informaciju!
matej sava - Copyright Printscreen/MUP/Mup RH

Juče je iz srpskog MUP-a obelodanjena informacija da inspektori s hrvatskim kolegama istražuju šta je nestali Splićanin Matej Periš (27) rekao sestri svojeg prijatelja u noći nestanka. 

Utvrđeno je kako je Matej poslednji telefonski razgovor vodio s prijateljicom, a policija veruje kako bi njen iskaz mogao da bude ključan u rasvetljavanju njegovog nestanka o kom se još uvek premalo zna, a ušlo se u petnaesti dan potrage. 

Večernjem listu potvrđeno je od izvora bliskog istrazi, ali i od Matejevog prijatelja koji je s njim boravio u Beogradu, da je reč o Splićanki i sestri njihovog dobrog prijatelja koju će hrvatska policija uskoro opet detaljno ispitati.

Prema neslužbenim informacijama, ona se još uvek nalazi u Beogradu. 

Taj prijatelj nije bio na novogodišnjem provodu u Beogradu, ali bila je njegova sestra i njen dolazak u Srbiju nije bio povezan s Matejem.

24sedam/Goran Sivački/Ivan Mitić
 
Ko je devojka koju je Matej zvao? 

Saznalo se da je vlasnica firme koja se bavi morskim turizmom u Podstrani nadomak Splita i da je vlasnica plovila kojim leti za turiste organizuje izlete po Jadranu.

Iz predostrožnosti njeno ime nije obelodanjeno, Pohađala je privatnu gimnaziju u Splitu, potom studirala u Zagrebu na uglednom privatnom fakultetu ekonomskog smera.

- Matej i društvo pre izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su videli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak pre nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, hteo je da se njegova i njena ekipa spoje i da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske - rekao je neimenovani izvor Večernjeg.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike