Progovorio jedan od drugova nestalog Splićanina: "Istinu znaju oni koji nas poznaju"

09.01.2022

20:17

0

Potraga za Matejem Perišem traje već 10 dana

Progovorio jedan od drugova nestalog Splićanina: "Istinu znaju oni koji nas poznaju"
03 policija-recna-24sedam-goran-sivacki-3_orig - Copyright 24sedam/Goran Sivački/MUP BiH

Jedan od šestorice drugova Mateja Periša (27), M. B., sa kojim je bio u Beogradu, objasnio je zbog čega se prijatelji, sa kojima je nestali Splićanin bio u izlasku kada je nestao, ne oglašavaju za medije.

Kako smo i ranije pisali, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub "Gotik", a javnost je posebno zaintrigirala činjenica da su njegovi drugovi nestanak prijavili tek u popodnevnim časovima, što je itekako ostavilo mnogo prostora za nagađanja.

M. B. je istakao da je najbitnije da istinu znaju oni koji ih poznaju.

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj porodici i svim istražnim organima koji učestvuju u njegovom pronalasku. Internet je pun laži i neistine. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - rekao je M. B. za Kurir i zahvalio se na razumevanju.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a nestanak su prijavili njegovi prijatelji s kojima je bio u "Gotiku".

U potragu su se uključili pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjali u Savu i tražili telo, a od večeras su u potragu uključene i termovizijske kamere, koje koristi Mreža za opasnost Srbije.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike