Pronađena devojka u belom džemperu: Policija naišla na ćorsokak u slučaju nestalog Splićanina (VIDEO)

06.01.2022

10:10

0

Na jednom od snimaka koji su se pojavili u javnosti, vidi se kako momak nalik Mateju trči sa nepoznatom devojkom

Pronađena devojka u belom džemperu: Policija naišla na ćorsokak u slučaju nestalog Splićanina (VIDEO)
matej peris taxi kurirwebredakcija (5) - Copyright Printcreen/Youtube/Kurir web redakcija

Na snimcima koji su zabeleženi u noći kada je Matej Periš nestao, pojavilo se nekoliko nelogičnosti.

Iako je otac nestalog mladića, Nenad Periš, potvrdio da se na snimcima, na kojima momak nalik Mateju trči po okolnim ulicama i pokušava da zaustavi taksi, nalazi njegov sin, javnost je zbunila činjenica da su prijatelji prilikom prijave nestanka istakli da je Matej imao crne patike sa belim đonom dok se na snimcima vidi da nosi potpuno bele.

Ta misterija ubrzo je razrešena, kada je na poligrafskom testiranju utvrđeno da su prijatelji pogrešili prilikom davanja opisa nestalog momka, te da je u stvari on zaista nosio bele patike.

Međutim, ono što je i dalje ostalo nerešeno, jeste pitanje "ko je devojka koja se vidi kako trči sa Matejem?"

Na ovom zbunjujućem snimku najpre se nazire mladić u majici sa kratkim rukavima i, najverovatnije, belim patikama, kako trči iz smera kružnog toka, kod zgrade Geozavoda, ka autoperionici u Travničkoj.

Samo nekoliko sekundi kasnije istom ulicom, samo u kontrasmeru, od autoperionice ka Geozavodu, trče mladić sličnog izgleda, u majici kratkih rukava ali sa crnim patikama belog đona, i devojka obučena u nešto nalik beloj jakni, bundi ili džemperu.

Danima se tragalo za njom, a prema najnovijim saznanjima, utvrđeno je da na snimku nije Matej, već dečko koji izgledom veoma podseća na njega.

Policijskom istragom je utvrđeno da se radi o dva različita mladića - jedan je Matej Periš koji se pojavljuje na početku snimka, u belim patikama, a drugi je njegov svojevrsni "dvojnik", mladić koji je te decembarske noći takođe nosio samo crnu majicu sa kratkim rukavima, ali crne patike sa belim đonom.

Utvrđeno je da drugi mladić nema nikakve veze sa slučajem nestanka Mateja Periša, kao ni osoba u belom koja trči pored njega, i da su se slučajno zatekli u Travničkoj ulici nekoliko sekundi nakon što je tuda protrčao mladi Splićanin.

- Radi se o velikoj slučajnosti da su se u hladnoj noći dvojica mladića toliko sličnog stasa i oblačenja trčeći mimoišla u razmaku od nekoliko sekundi. Velika slučajnost, ali ipak samo slučajnost - kaže sagovornik "Blica".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike