Krao struju za osvetljenje privatnog poseda: Iz "Javnog osvetljenja" mole građane da prijavljuju nelegalne priključke

28.12.2021

10:00

0

Autor: 24sedam

Demontažu nelegalnog prikjučka u Borskoj ulici, u Rakovici, obaviće danas ekipe JKP "Javno osvetljenje"

Krao struju za osvetljenje privatnog poseda: Iz "Javnog osvetljenja" mole građane da prijavljuju nelegalne priključke
Nelegalni priključak - Copyright Beoinfo

Demontažu nelegalnog prikjučka u Borskoj ulici, u Rakovici, obaviće danas tokom prepodneva ekipe JKP "Javno osvetljenje" uz asistenciju radnika iz Sekretarijata za komunalne poslove, saopštili su iz ovog gradskog preduzeća.

Uvidom na licu mesta od strane zaposlenih JKP "Javno osvetljenje" Beograd, ustanovljeno je da se u kontinuitetu vrši zloupotreba električne energije namenjena javnom osvetljenju i distribuira ka pojedinačnim potrošačima, čime je pričinjena znatna materijalna šteta. 

Na ovoj lokaciji, instalacija je modifikovana od strane NN lica i iskorišćena u cilju obezbeđivanja osvetljenja privatnog poseda. Zbog sprečavanja daljih aktivnosti kojima se ugrožava bezbednost, zloupotrebljava i devastira javna imovina, stručne ekipe će obaviti neophodne radove na elektroinstalaciji.

- Mole se sugrađani, da ukoliko primete nelegalno priključenje na instalaciji javnog osvetljenja, da to svoje zapažanje prijave kontrolno komandnom centru JKP "Javno osvetljenje" Beograd ili Beokom servisu, kako bi se izbegle neželjene posledice - saopštili su iz ovog gradskog preduzeća.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike