Beogradske elektrane upozoravaju: Građani oprez, pojavili se lažni majstori

08.03.2021

15:31

0

Autor: J. V.

Prethodnih dana Elektranama se javilo više potrošača s namerom da provere informacije iz letka koje su nepoznate osobe ubacile u poštanske sandučiće ili zalepile na ulazna vrata stambenih zgrada

Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Beogradske elektrane upozorile su građane na lažne majstore koji šalju letke građanima i nude zamenu radijatora navodeći da Elektrane nikakve letke nisu slale.

– S obzirom da ”Beogradske elektrane” nisu slale nikakve letke potrošačima, upozoravamo građane na mogućnost prevare i lažnog predstavljanja. Pojavljuju se i osobe koje se potrošačima lažno predstavljaju kao radnici preduzeća i od njih iznuđuju novac za navodnu popravku kvarova na kućnim grejnim instalacijama, kao i za zamenu radijatora, ventila i slično – navodi se u saopštenju javnog preduzeća, prenosi Tanjug.

Prethodnih dana Elektranama se javilo više potrošača s namerom da provere informacije iz letka koje su nepoznate osobe ubacile u poštanske sandučiće ili zalepile na ulazna vrata stambenih zgrada.

Letkom, iza kojeg ne stoje “Beogradske elektrane”, a pod naslovom “upozorenje vlasnicina stanova” pozivaju se vlasnici stanova da zamene radijatore zbog njihovog lošeg kvaliteta kako bi navodno sprečili štetu.

Pročitajte još:

Beogradske elektrane pozivaju građane da osiguraju stanove od potencijalne štete preko JKP “Infostan tehnologije”, a na korisnike apeluju da budu oprezni i da nikome ko se predstavlja kao zaposleni u ovom preduzevću ne daju novac za navodne popravke, prepravke instalacija ili ugradnju opreme.

– Kako bismo sprečili dalje zloupotrebe ovog tipa, još jednom našim potrošačima skrećemo pažnju da mobilne ekipe Beogradskih elektrana na teren izlaze po prijavi reklamacije Dispečerskom centru i da ne uzimaju novac za intervencije – navode u saopštenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti