Mislio sam da Jovanović nije toliko ozbiljno povređen... Duljaj uplašio navijače, pa doneo i jednu lepu vest

19.04.2024

11:55

0

Autor: A. S.

Neće biti lako crno-belima

Mislio sam da Jovanović nije toliko ozbiljno povređen... Duljaj uplašio navijače, pa doneo i jednu lepu vest
Krunić menja Jovanovića - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u prvoj rundi plej-ofa Superlige gostuju Crvenoj zvezdi. 173. okršaj večitih rivala neće biti lak, a rezultat može da reši pitanje šampiona na kraju sezone. U ovom trenutku, domaćin derbija ima prednost od sedam bodova, pa još uvek ništa nije definitivno.

Meč je na programu u subotu od 18 sati, na stadionu Rajko Mitić, a crno-beli će na tom susretu igrati bez prvog trenera Igora Duljaja, koji je suspendovan zbog broja žutih kartona.

Na današnjoj konferenciji za medije, Duljaj je priznao da će utakmicu pratiti sa tribina, te je voditi na taj način koliko je u mogućnosti, a progovorio je i o onome što navijače mnogo više brine, a to je povreda Aleksandra Jovanovića.

- Mislio sam posle utakmice protiv Čukaričkog da nije toliko ozbiljna povreda, međutim, Jovanović ima malu rupturu koja mu ne daje potpunu slobodu da radi neke pokrete. Ima bolove u kolenu. Juče je trenirao, ali ne punim intenzitetom i u dogovoru sa njim i doktorom ćemo odlučiti šta je najbolje. Moramo da gledamo, pre svega, zdravlje igrača - poručio je Igor Duljaj.

Dobra vest je da se u sastav vraća najbolji strelac ekipe, Mateus Saldanja.

- Saldanja će biti u protokolu, to je jedino što je novo - dodao je Duljaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike