DOPUNJENO! Srpski MMA borac ubijen u Nemačkoj! Albanac izvadio pištolj i izrešetao ga nasred ulice

29.04.2024

13:24

0

Autor: P.K.

Albanac pretio gostima lokala, pa pucao u nesrećnog borca

DOPUNJENO! Srpski MMA borac ubijen u Nemačkoj! Albanac izvadio pištolj i izrešetao ga nasred ulice
Copyright Profimedia

DOPUNA: Aleksandar Stefanović se oglasio nekoliko sati pošto su strani mediji javili da je ubijen. On je rekao da je ubijen njegov prijatelj i da želi da se oglasi zbog porodice.

Ispod je tekst početne vesti, kako smo je objavili

Srpski državljanin Aleksandar Stefanović (38) tragično je izgubio život u ranim jutarnjim satima juče ispred jednog restorana u Diseldorfu, Nemačka. Albanski državljanin Rustem Lapi (52) je uhapšen pod sumnjom da ga je ubio.

Prema izveštajima iz nemačke štampe, incident se odigrao oko 2:25 u centru Diseldorfa nakon što su dvojica muškaraca imala kratku raspravu.

- Ubijeni Stefanović bio je poznat kao vešt borac u MMA i vlasnik je restorana ispred kojeg se zločin odigrao. Svedoci kažu da je problem nastao unutar restorana kada je osumnjičeni počeo da preti gostima, što je dovelo do rasprave sa vlasnikom. Izgleda da su se odlučili na izlazak napolje da bi rešili nesuglasice, ali je rasprava eskalirala, te je Lapi izvadio pištolj i pucao u Stefanovića nekoliko puta - prema izvorima albanskih medija.

Hitna služba je brzo stigla, ali sportisti iz Srbije nije bilo pomoći.

Izveštaji nemačkih medija ukazuju da se osumnjičeni vratio u restoran nakon zločina, gde je odmah uhapšen.

Za sada je nejasno da li su se osumnjičeni i žrtva poznavali pre ove noći ili su se upravo tada prvi put sreli i sukobili, dodaju izvori. Rustem Lapi, kako se navodi, takođe već duže vreme živi u Nemačkoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike