Duljaj demantovao glasine o kartonu! Nije tačno, ko u to može da poveruje!?

19.04.2024

09:48

0

Autor: A. S.

Ali svakako neće voditi ekipu u derbiju

Duljaj demantovao glasine o kartonu! Nije tačno, ko u to može da poveruje!?
Igor Duljaj - Copyright MN Press

U subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić igraće se 173. večiti derbi, a u najavi ovog meča, mnogo se govori o Igoru Duljaju.

Trener crno-belih je zbog žutog kartona na Banovom Brdu u meču sa Čukaričkim, dobio suspenziju, pa neće voditi ekipu u bitnom susretu i to baš onom sa Crvenom zvezdom.

Nekoliko dana nakon meča na Brdu, u javnosti se pojavila informacija da je strateg crno-belih namerno dobio karton, o čemu je govorio u intervjuu za Sportski žurnal.

- To nije tačno (da je dobio karton namerno, prim.aut.) i ne znam ko može u to da poveruje. Naravno da sam znao da imam tri opomene, ali nisam verovao da ću četvrtu dobiti nizašta. Nisam se svađao, postoji snimak - rekao je Duljaj za Žurnal i dodao:

- Naravno da mi je žao. Pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju... Ali, šta da radim? Ne znam da je ikad trener zbog kartona morao da preskoči večiti derbi?! Znate li vi?.

Inače, ovo će biti po prvi put da trener preskače derbi zbog suspenzije, a to Partizanu nikako ne odgovara s obzirom da vode veliku borbu za prvu poziciju i trenutno zaostaju sedam bodova.

- Ne znam da je ikada trener morao zbog kartona da preskoči večiti derbi.. Naravno da mi je žao što neću sedeti na klupi, pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike