Poznati glumac otkrio šokantne stvari o Patriku Svejziju: "Nek počiva u miru, ali je bio zaista neurotičan" (VIDEO)

07.05.2024

18:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Improvizacije su pokojnu holivudsku zvezdu dovodile do ludila

Poznati glumac otkrio šokantne stvari o Patriku Svejziju: "Nek počiva u miru, ali je bio zaista neurotičan" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džon Legvizamo je u intervjuu koji je dao Endiju Koenu otkrio kako mu je bilo da radi sa Patrikom Svejzijem na filmu "Za Vong Fu, hvala za sve! Džuli Njumar".

Profimedia
 

Legvizamo, Svejzi i Vesli Snajps igrali su tri dreg kraljice koje pokušavaju da dođu do Holivuda, sve dok im se na putu kroz Ameriku ne pokvari auto.

Neurotičan i nesiguran

- Nek počiva u miru, volim ga, samo je bio zaista neurotičan. Ja sam takođe takav, ali bilo je teško raditi sa njim. Bio je neurotičan i pomalo nesiguran. Vesli i ja smo se odlično slagali jer nismo belci, pa smo razumeli jedan drugog. Takođe, ja volim da improvizujem, a Patriku se to nije svidelo - rekao je glumac i dodao da su on i Snajps često improvizovali na setu, ali da Svejzi nije mogao da isprati njihove improvizacije. Tražio je da se drže scenarija, ali je rediteljka Biban Kidron insistirala da nastave da improvizuju.

Profimedia
 

Uprkos problemima na setu, Legvizamo i Svejzi nominovani su za Zlatni globus zbog svojih izvedbi u kultnom filmu iz 1995. godine. Džon je izjavio da je jako ponosan na ovaj film jer je pomogao ljudima koji su deo LGBTQ zajednice da se osećaju prihvaćeno.

- To je ono što bi umetnost trebalo da radi. Da pruži hrabrost ljudima. Umetnost bi trebalo da nauči ljude empatiji. To je razlog zbog kog sam počeo da se bavim ovim poslom - rekao je glumac, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike