Čudesna transformacija glavnog glumca u seriji o Karlu Lagerfeldu: Kako bi bio što uverljiviji radio je jednu bizarnu stvar (FOTO/VIDEO)

07.05.2024

12:15

0

"Jedini svedoci na tim mojim "probama" bile su dve ovce i magarac", izjavio je Danijel Bril

Čudesna transformacija glavnog glumca u seriji o Karlu Lagerfeldu: Kako bi bio što uverljiviji radio je jednu bizarnu stvar (FOTO/VIDEO)
Karl Lagerfeld - Copyright Profimedia

Priča o magu visoke mode, Karlu Lagerfeldu, koji nas je napustio 2019. u 86. godini, stiže 7. juna na striming servis Hulu/Disney+.

Profimedia
 

Reč je mini-seriji "Becoming Karl Lagerfeld" od šest epizoda, koju potpisuje producentska kuća koja stoji iza hit-serije "Lupin", a u glavnoj ulozi je Danijel Bril, glumac špansko-nemačkog porekla.

Između glamura i destruktivnih strasti

U seriji pratimo kompleksan rast ove kultne ličnosti. Između glamura i sukoba ega, grandioznih zabava i destruktivnih strasti. Gledaoci će upoznati Karla pre nego što je njegovo prezime Lagerfeld osvojio svet, pa je tako od nepoznatog dizajnera došao do glavnog dizajnera i kreativnog direktora Šanela, Fendija a kasnije i svog vlastitog brenda.

Profimedia
 

Serija je snimljena na francuskom jeziku.

Poput Endija Vorhola

- Samo jednom sam ga sreo. Pročitao sam sve biografije o njemu. On je poput Endija Vorhola. S jedne strane, neprestano u centru pažnje, a s druge prilično usamljen.

Profimedia
 

- Morao sam da otkrijem šta je radio kad je bio sam. Bilo je to zanimljivo istraživanje za ulogu - izjavio je Daniel Bril, koji je ne samo usavršio svoj francuski, nego je i morao da hoda u cipelama s malom potpeticom, kako je to obično radio Lagerfeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ FR (@disneyplusfr)

On je ispričao i jednu zanimljivu anegdotu.

- Pre snimanja, sa porodicom sam bio neko vreme u Španiji. Čekao bih da žena ode sa sinovima pa da mogu u potpeticama da prilam sam sa sobom na francuskom. Jedini svedoci na tim mojim "probama" bile su dve ovce i magarac - našalio se glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike