Potresno svedočenje Srpkinje iz Beča za 24sedam: Na ulicama je pravo opsadno stanje (EKSKLUZIVNI SNIMCI)

03.11.2020

22:00 >> 08:55

0

Trenutno nema žive duše na ulicama, prođe samo po neki automobil, a policija konstantno patrolira gradom - kaže Teodora za 24sedam

Potresno svedočenje Srpkinje iz Beča za 24sedam: Na ulicama je pravo opsadno stanje (EKSKLUZIVNI SNIMCI)
Copyright Printscreen

U centru Beča desio se napad u blizini sinagoge, a u međuvremenu, na drugom kraju grada, došlo je do talačke krize. Austrijski mediji javljaju da su se napadi dogodili na ukupno šest lokacija i da je policija do sada privela četvoricu teororista.

Teodora Nikolić, Srpkinja koja živi u Beču, kaže za 24sedam da je na ulicama prestonice Austrije pravo opsadno stanje.

– Trenutno nema žive duše na ulicama, prođe samo po neki automobil, a policija konstantno patrolira gradom. Zvali su me prijatelji koji su bili u gradu i rekli su mi da su čuli da je u glavnoj ulici Maria Hilferstrase trenutno talačka kriza. Posle toga su prekinuli vezu, zvučali su jako uznemireno – naglašava Teodora, i dodaje da konstantno čuje zvukove sirene Hitne pomoći, pošto stanuje blizu bolnice.

– Čuju se sirene i kroz prozor sam videla dosta kola Hitne pomoći. Ne znam šta da kažem… U gradu je proteklih dana vladala potpuno normalna situacija i osećala sam se bezbedno. A, sada, stvarno ne znam… – objašnjava ona.

Ekskluzivni snimci iz Beča

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike