Šta se to dešava u Zrenjaninu? Zapalio vodu nad lavaboom i mlaz gori (FOTO+VIDEO)

14.10.2020

12:04 >> 12:48

0

U selu Stajićevo kod Zrenjanina zabeležen je neobičan snimak koji još jednom dovodi u pitanje ispravnost vode za piće u tom kraju

Šta se to dešava u Zrenjaninu? Zapalio vodu nad lavaboom i mlaz gori (FOTO+VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Tviter/Ivan Živkov

U selu Stajićevo kod Zrenjanina zabeležen je neobičan snimak koji još jednom dovodi u pitanje ispravnost vode za piće u tom kraju.

Meštanin Zrenjanina Ivan Živkov podelio je na Tviteru snimak kako pušta mlaz vode u lavabo, uzima upaljač i pali vodu. .

Četrdesetak sekundi snimka završava se glasnim smehom, a u nizu komentara koji su reagovali na objavu, korisnici Tvitera nagađaju šta je posredi. Metan, benzin, plin, arsen, sumpor…

Podsetimo, ovaj kraj je dugo imao problem sa pijaćom vodom. U maju ove godine ukinuta je zabrana upotrebe vode za piće iz gradske mreže. Međutim, samo mesec dana potom, meštani su se takođe snimcima obratili javnosti navodeći da je voda mutna, da smrdi na pokvarena jaja i metanol, te da ne ocenjuju da je dobra ni da se njome zalije cveće.

Pored toga što voda gori, stanovnici Zrenjanina su podelili fotografije kako izgleda voda kada se sipa u providne plastične boce.

– Upravo sipane tri flaše zrenjaninske vode. Sa leva na desno. I ajde, nema veze što smrde na pokvarena jaja i metal toliko da mi trebaju tamponi za nos dok se tuširam, nema veze, ali ovo se koristi i za kuvanje i zalivanje biljaka. Nikad nam se ovo nije desilo – napisala je izvesna Katarina ispod fotografije na Tviteru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike