Australijanci opet najavljuju Novakovo proterivanje, odluka u narednim satima! Počeo je ključni dan rečima bivšeg selektora

13.01.2022

01:31

3

Najbolji svetski teniser odgovorio na napade kojima je izložen, Australijanci tek sad hoće da ga proteraju


Komentari (3)

Petar

12.01.2022 19:08

Nole, tebi trebaju dva specijaliste. Jedan zapublic relations a drugi za anglosaksonsko pravo. Ne zali eure i plati strucnjake da te savjetuju sta i kada govoris i pises.

Realno

13.01.2022 04:55

Drznuo se da udari na Kult vakcine kojim belosvetski globalisti i njihovi mediji vec dve godine ispiraju mozak celom svetu zajedno sa kovidom. Kult koji niko ne sme da se usudi da kritikuje, inace odmah slede zabrane, cenzura, zatvor.... kad tako efikasno deluje otkud tolike brojke svuda po svetu? Pricali su na 60% vakcinisanih kraj pandemije. Ono 80% u nekim zemljama, a obaraju se rekordi. Sad pricaju "da ali to je blazi oblik, ovo ono". Poenta vakcinacije je imunitet, vestacki izazvan, ali imunitet. Dakle vakcina ne deluje, posebno ne protiv omikrona. I cemu onda tolika prisila? Nije njih briga za vakcinu, posebno ih nije briga za zdravlje. Njihov cilj je da ceo svet bespogovorno MORA da slusa sta god oni trenutno narede. Ko ne slusa - vidimo sta mu rade. NE, nisam antivakser, ali nema slobode bez slobode misljenja i govora. "Ko zrvtuje malo slobode zarad malo sigurnosti - izgubice oba a ne zasluzuje nijedno."

...

13.01.2022 09:39

Boli ih deseta pobeda....Menjanje imena stadiona,pocasna bista Noletova ispred njega....I to Srbin....!!!

Preporučujemo