"Može Hari da zaključi kako mu ništa ne valjam!" Šokantan Melinin intervju pre kraha braka: Ljudi se razvedu zbog čaše mleka

03.04.2024

15:59

3

Svoj porodični život tada je nazivala bajkom


Komentari (3)

Policajac

04.04.2024 23:07

Kako gospodja samo ume da filozofira. Bolje da je vaspitala ćerku nego sto se vukla po čaršiji. Sramota. Radni dan nije imala u svom životu. Izmišljena kreatorka koja je kupovala bagatela haljine u inostranstvu i lepota etikete. Ali to se sve zna tako da bolje da ćuti.

Allexo

06.04.2024 16:45

Ma vi mi znate?! Jao vi koji mislite da sve znate! Ne znam ko je ovde gori- muškarci srednjih godina koji možda švrljaju,a imaju žene,ili frustrirane žene sa kompleksima kao svemir! Gordost i predrasude,takođe ljubomora,pakost će nas uništiti!

Allexo

06.04.2024 16:56

Ja sam na njenoj strani,ne znam zašto,ali sam na njenoj... Ne kažem da Haris nema vrednosti. Itekako ih ima,ali ih ima i ona! On je bio promućuran i skapirao da bi ona mogla biti dobra žena,majka deci! I bila je!Ali je poželela i da radi na sebi. Godine su donele sazrevanje,drugačije sagledavanje života,svega i najbitnije-ŽAL za protraćenom mladošću! To je ona sve više osećala! Uprkos svemu materijalnom,osećala je tu žal za protraćenom,ne proživljenog mladošću,nekim mladalačkom gluposti a,menjanju frajera... Robovanje predrasudama,vaspitanju,ograničenjima,moralnim kodexima,... E,zato svojoj ćerki neke stvari dozvoljava,da sutra kada dođe u njene godine ne žali za svim tim!!! To je bilo seme razdora,a na to se nadovezao još gomila drugih stvari,plus ono muško" ja sam ti dao,ja sam te stvorio,bez mene bi bila.." Šta?! Vredela bi i bez toga,kao i mnoge druge!

Preporučujemo