Šta je učenika iz Kačareva nateralo da iz učionice skoči u smrt: Trpeo veliki pritisak, pred tragediju bio kod direktorke (FOTO/VIDEO)

29.03.2023

20:46

13

Samoubistvo S. F. (14) dogodilo se danas oko 12.20 sati, na samom kraju petog časa, tokom koga su đaci imali nemački jezik


Komentari (13)

Dada

29.03.2023 21:26

Mobing dece sa strane profesora i direktora nikada ne pominje,samo kakva su deca i sta deca rade.Postoji i dr strana medalje.Licno moje dete koje je mirno i povuceno skolovalo se u inostranstvu i kada je krenula u 1 srednje ovde u Novom Sadu dozivela je strasan mobing vredjanje i ponizavanje jer je skolovana u inostranstvu! Na kraju smo je ispisali! Jer i posle opomene kancelarije gradinacelnika,prosfetne inspekcije i kabineta predsednika drzave mobing se jos gore nastavio.Tako da izgleda ovde samo pravda u svoje ruke!duboko saucesce porodici ,deco draga sta god kako god ne postoji nista sto ne moze da se resi ,ne postoji nista sto je vaznije od vasih zivota!

Miroslav

30.03.2023 06:10

Da nije ustajao, digao se na ruke možda bi preživeo....

Неко из масе

30.03.2023 07:33

Срам вас било да само помислите, а не и да напишете (као што то и јесте урадили) да због тога што директорка школе није стала пред камере тиме признаје да је индиректно крива! Начин на који је текст написан је толико малициозан по свим основама, бацате блато на целу школу, а не знате реално ништа. Из пијетета према том младом човеку и његовој породици престаните да причу развлачите и извлачете закључке када за то нисте позвани јер њега ништа неће вратити, а породица и пријатељи, као и сва остала деца из те школе остају да заувек тугују.

Nastavnica

30.03.2023 09:15

Direktorka škole Slobodanka Đukić nije želela da daje izjave za medije ovim povodom. Zbog toga što nije želela pred novinare, možda je samim tim činom, indirektno priznala da je i ona delimično odgovorna za tragediju u školi.Direktorka je zlo odmah da se smeni ona je odgovorna za smrt decaka.I ostala deca kad dodju na razgivor kod nje izadju preplasena.Takodje I majka je saucesnik u zlocinu sa direktorkom.Ko zna kakvu je traumu dete dozivelo da je pozelelo smrt.

1234

30.03.2023 13:57

Ne,vrsi se presija nad decom u drustvu koje je raskomadano...pa sta ako je u tim godinama bilo sta uradio...ispravice vremenom sad kada ga nema...gotovo

Roditelj

30.03.2023 15:14

Problemi idu iz kuce, roditelji se ne bave decom misle ako su namirene osnove potrebe tj briga o detetu da su resili i vaspitanje. Pored brige roditelj treba da vaspitava dete ,najlakše je sve svaliti na druge tipa nastavnike ,pa nece niko osim roditelja da Resava probleme. Odma mobing skole i itd. Roditelji su zaokukpirani sobom ,svojim potrebama,ne bave se decom i onda se desava da dete upadne i u lose društvo ,postane narkoman , alkoholičar,kockar i itd. Sve ide iz kuce prvo pa se nastavlja.

Persida

30.03.2023 16:21

Dete neka te anđeli čuvaju. Opet će napraviti novi rijaliti, niko neće biti kriv, a mi koji želimo da deci koja su drugačija pomognemo, e mi smo budale. Očekujem da će sve biti u redu u mojoj školi, ali lešinari su odlučili da dva učenika razapnu na krst. Takve reči u svom životu nisam čula. Ima nas koji hoćemo da radimo, koje zanimaju bolesna, problematična deca i uspeva nam da uspostavimo lepu sarradnju, ali mi ostaježo na određeno, neki su baš nesposobni, a deca nam završavaju ovako. E moje dete nije trebalo ovako.

Aca

30.03.2023 17:57

Šta je to sa nama, šta je to sa našom decom? Gde smo pogrešili? Ja imam ćerku 16 god. pa ja sam u strahu svaki put kad izađe u grad ili ode u školu. Moji nisu znali ni gde sam ni kad dolazim iz grada pa nikad nikakav problem nisam imao.

Lela

30.03.2023 19:33

Kad direktor razgovara za decom nije trebao. Kad ne razgovara - trebao je da razgovara. Ovde vazi ona nasa- svetu se ne moze ugoditi!

Aleksandra

31.03.2023 02:07

Ne osuđujte nikog, ne znate šta se zapravo desilo. Dečko neka počiva u miru, sa Anđelima. Porodici saučešće, neka im Bog da snage da izdrže ovu veliku tugu. 🙏

Radica

31.03.2023 07:17

Odeš kod direktora umesto da pomogne on još napada tvoje dete a roditelje vredna, tako je skoro u svim školama..

Maja

31.03.2023 09:25

Mislim da javnost treba tacno obavestiti sta se desilo. Ako je progutao tabletu, da svi roditelji posade decu pred tu vest i pokazu im sta moze da im se desi ako gutaju nesto za sta ne znaju kako ce uticati na njih. Kakav god da je prekrsaj napravio, da roditelji svojoj deci objasne da svemu ima resenja i da nije kraj sveta, kao sto se nekima u tim godinama cini.

Roditelj

31.03.2023 20:06

Ovo nije prvi slučaj, treba doneti zakon da se obezbede prozi na bilo koji način.

Preporučujemo