Učiteljica monstrum! Silovala devojčicu godinama, učestvovao i njen partner! Na snimcima se čuje kako se smeje (VIDEO)

23.12.2021

11:30

0

Par ćen doživotno biti u registru seksualnih prestupnika, a krivična dela se nisu desila na učiteljicinom radnom mestu.

Učiteljica monstrum! Silovala devojčicu godinama, učestvovao i njen partner! Na snimcima se čuje kako se smeje (VIDEO)
par ubice - Copyright YouTube

Zamenica direktora škole i njen partner zatvoreni su zbog seksualnog zlostavljanja dece nakon što su snimili sebe kako zlostavljaju i siluju devojčicu.

Džuli Moris (44), učiteljica koja je takođe bila i šef obezbeđenja u osnovnoj školi u Viganu, osuđena je na 13 godina i četiri meseca zatvora nakon što je priznala krivicu za 18 krivičnih dela seksualnog zlostavljanja dece, uključujući dve tačke za silovanje.

Ova učiteljica i njen partner Dejvid Moris (52) snimili su sebe kako maltretiraju devojčicu mlađu od 13 godina u nizu video snimaka. Sud u Liverpulu je čuo da video snimci pokazuju kako se Džuli Moris kikoće dok se zlostavljanje dešavalo.

U sredu je takođe priznala tri tačke optužnice za nepristojne slike deteta, jednu za seksualnu komunikaciju sa detetom i jednu za posedovanje nepristojnih slika deteta.

Sudija Endrju Menari je rekao: -Svako iznova vidite slučajeve u čije okolnosti je gotovo nemoguće poverovati. Ovo je jedan od tih slučajeva. To pokazuje da ljudska izopačenost zaista ne poznaje granice.

Dejvid Moris je osuđen na 16 godina za 34 krivična dela, uključujući sedam tačaka za silovanje deteta mlađeg od 13 godina, seksualne aktivnosti sa detetom, bavljenje seksualnim aktivnostima u prisustvu deteta, seksualnu komunikaciju sa detetom i uzimanje, posedovanje i distribuciju nepristojnih fotografije deteta.

 

 

Par ćen doživotno biti u registru seksualnih prestupnika, a krivična dela se nisu desila na njenom radnom mestu.

Džon Vin Vilijams, tužilac, rekao je da se par upoznao preko aplikacije za sastanke nakon što su raskinuli prethodne veze. Vrlo brzo su ušli u izopačenu vezu.

Džuli Moris je dobila otkaz ubrzo nakon hapšenja.

Pored video zapisa i slika na telefonu Dejvida Morisa, policajci su pregledali 175.000 stranica poruka između para, otkrivajući seksualno eksplicitnu komunikaciju u kojoj su ispoljili interesovanje za maloletnu decu.

Par je takođe uspostavio grupni razgovor sa žrtvom u kojem bi razgovarali o tome kako će je zlostavljati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike