"Ko je stvarno predsednik Amerike?": Kamala dobila nezgodno pitanje, pa pobesnela (VIDEO)

19.12.2021

15:07

0

Autor: 24sedam

Njen kabinet je pokušao da prekine intervju, ali uzalud

"Ko je stvarno predsednik Amerike?": Kamala dobila nezgodno pitanje, pa pobesnela (VIDEO)
kamala - Copyright Youtube/Tha God's Honest Truth

Potpredsednica Sjedinjenih Država, Kamala Haris, dala je intervju humorističkom kanalu "Komedi sentral", a razgovor je vodio tamošnji poznati radijski voditelj Šarlemejn da God koji je nakratko napravio pometnju pitanjem "ko je pravi predsednik SAD?"

- Želim da znam ko je pravi predsednik ove zemlje - da li je to Džo Bajden ili Džo Mančin? - upitao je Šarlemejn misleći na protivljenje demokratskog senatora Mančina da se na Kapitolu raspravlja o nekim liberalnim zakonima o potrošnji.

Tada je tim Kamale Haris pokušao da prekine razgovor, a insistirali su da je veza izgubljena i da potpredsednica ne čuje pitanje.

Ipak, voditelj je bio uporan, a sama Harisova je morala da potvrdi da ga zaista čuje i da ne postoje smetnje.

Međutim, bila je besna.

- Ne, ne, ne. Džo Bajden je predsednik ove zemlje i ne možete da tvrdite drugačije. Ne počinji da pričaš kao republikanac o pitanju da li je on predsednik ili nije. Džo Bajden je predsednik, a ja sam potpredsednica ove zemlje i moje ime je Kamala Haris - odbrusila je.

Voditelj je upitao zašto Bajden nije uspeo da Mančina ubedi da se usvoji njegov predlog zakona od 1,75 biliona dolara koji bi bio usmeren na smanjivanje rizika od katastrofa, pitanja infrastrukture i slično.

Inače, Harisova je važila za demokratu koji bi mogao da se kandiduje na narednom predsedničkim izborima 2024. godine, međutim, rejting joj je drastično opao i kao potpresednica države nije uspela da impresionira građane.

Prema nedavnoj anketi Hill/HarrisX 43 odsto resgistrovanih glasača odobrava njene poteze, a 50 odsto je negativno odgovorilo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike