Makljali se kako su stigli: Brazilski političari se sukobili u ringu, udarali se rukama i nogama (VIDEO)

15.12.2021

13:42

0

Sudeći prema izveštajima, publika smatra da je za pobednika proglašen pogrešan čovek

Makljali se kako su stigli: Brazilski političari se sukobili u ringu, udarali se rukama i nogama (VIDEO)
brazil - Copyright Printscreen Youtube/BNC Play

Dva političara iz Brazila odlučila su da na nesvakidašnji način reše svoje nesuglasice, pa su ušli u ring i fizički se obračunali.

Umesto da o svojim različitim stavovima porazgovaraju u parlamentu, predsednik opštine Borba Simao Piksoto i bivši konzul Erineu Alveš Da Silva rešili su da upotrebe pesnice.

Da Silva, u Brazilu poznat i kao Miriko, izazvao je Piksotoa pre nekoliko meseci, ističući da nije veliki obožavalac njegovog rada i dela.

Kako pišu lokalni mediji, Miriko nije bio preterano zadovoljan gradonačelnikovim ophođenjem prema jednom od najlepših mesta u njegovom gradu. U snimku koji je postavljen na društvene mreže bivši odbornik zahtevao je da se njih dvojica suoče u ringu. Piksoto je prihvatio izazov napisavši na svom profilu na Fejsbuku: „Nisam ulični borac, nego gradonačelnik grada Borba. Ali ukoliko on stvarno želi tuču, potpuno sam spreman i do sada sam uvek bio pobednik.“

Nakon toga predsednik opštine Borba podelio je kratki snimak u kom su njegovi pratioci mogli da vide kako trenira pred meč koji je održan 12. decembra.

U snimku se vidi da se njih dvojica žestoko udaraju rukama i nogama i da nimalo ne štede protivnika. Posle tri brutalne runde tokom kojih su obojica stekli veliki broj povreda, Piksoto je proglašen za pobednika, iako je delovalo da je Miriko ipak bio bolji pošto je u nekoliko navrata pošteno izudarao gradonačelnika.

Sudeći prema izveštajima, publika smatra da je za pobednika proglašen pogrešan čovek, dok je veliki broj gledalaca na kraju vikao "Nameštaljka".

"Gradonačelnik je dobio takve batine da mu je vilica pala", prenela je jedna regionalna stanica.

Piksoto je posle izjavio da je ovaj izazov zapravo prihvatio kako bi nadahnuo više ljudi da svoje nesuglasice reše sportskim putem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike