Ginekologa polugolog uhvatili na delu: Nudio pacijentkinji da spava sa njim kako bi je izlečio, zvali su ga "čarobna frula" (VIDEO)

25.11.2021

19:23

1

Autor: 24sedam

Raskrinkan doktor koji je zlostavljao žene

Ginekologa polugolog uhvatili na delu: Nudio pacijentkinji da spava sa njim kako bi je izlečio, zvali su ga "čarobna frula" (VIDEO)
ginekolog - Copyright Instagram/alicemartinelli

Italijanski ginekolog iz Barija, Đovani Minielo (60), dao je ostavku kada su ga televizijske kamere uhvatile polugolog u hotelskoj sobi jer je pacijentkinji ponudio da imaju seksualni odnos rekavši da će je time izlečiti.

Naime, Minielo je bio meta emisije "La Lene" nakon što im se obratila gledateljka Ana Marija (33).

Kako je rekla, nije mogla da zatrudni pa se za pomoć obratila doktoru koji joj je poručio da ima naznaka da pati od HPV virusa iako je imala negativan test.

- Spasao sam mnoge žene od raka - rekao joj je.

Ana Marija tvrdi da ju je tokom pregleda nedolično pipao po grudima i da joj je kazao da voli žene sa malim grudima. Kada je dobila rezultate testa, predložio joj je da imaju seksualni odnos. Potom se obratila emisiji koja je unajmila glumicu koja je trebalo da se predstavi kao pacijentkinja koju je Minielo trebalo da "izleči".

 

 

I njoj je doktor rekao da na grliću materice ima "bele fleke" što ukazuje na HPV posle čega je predložio seksualni odnos.

Prema njegovim rečima, seks sa nekim poput njega, jer je vakcinisan, bi joj pružio imunitet. Glumica se složila da se nađu u hotelu gde je on, skidajući se, i dalje insistirao na tome da će posle svega ona biti "oslobođena virusa".

Kada ga je upitala hoće li koristiti zaštitu, odgovorio je da je to besmisleno jer onda neće dobiti potrebna antitela.

Taman kad je mislio da će mu plan uspeti, u sobu je ušla televizijska ekipa.

- Ja radim ovo zbog mojih istraživanja i ljudi koje sam spasao - poručio je ginekolog.

Preko svog advokata Minielo je istakao: "Ja, koji sam tokom 40 godina uspešno lečio stotine žena, samo sam predlagao alternativne metode koje su obećavale rezultate". Insistirao je da nikada nije žene primoravao na seks.

Posle emitovanja ove epizode, javilo se još 15 žena koje su tvrdile da su bile žrtve pokvarenog doktora.

Tužilaštvo u Bariju je pokrenulo istragu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike