Zakucao se u policijsku stanicu i sve polio benzinom: Bio je ljut jer mu nisu pronašli ukradena kola! (VIDEO)

21.11.2021

13:01

0

Pavlovski je kovao plan dve godine

Zakucao se u policijsku stanicu i sve polio benzinom: Bio je ljut jer mu nisu pronašli ukradena kola! (VIDEO)
pavlovski - Copyright Youtube/The Sun

Adam Pavlovski (46) iz Enfilda, u Velikoj Britaniji, osuđen je na "bolničko lečenje do daljeg" jer se automobilom zakucao u policijski stanicu u Londonu.

Naime, Pavlovski se 11. novembra 2020. godine zabio u stanicu, a potom po putu i trotoaru prosuo benzin koji je potom zapalio. Kako je naveo, incident je planirao dve godine.

On se izjasnio krivim za opasnu vožnju, pričinjavanje štete i pokušaj paljevine.

U noći incidenta nekoliko prolaznika ga je zadržalo, ali su i policajci veoma brzo došli. Policijska stanica je evakuisana, a stanarima obližnjih zgrada je rečeno da nakratko napuste domove.

Pavlovski je potom rekao da je sve planirao dve godine, a da je izabrao baš taj datum jer su brojevi jedan i sedam za njega veoma važni.

Kada su mu pokazani snimci sa određenih policijskih intervjua, Pavlovski se smejao, ali je narednik Sajmon Krik rekao da su posledice mogle da budu veoma ozbiljne.

Osumnjičeni je naveo da je bio ljut na policiju jer mu nisu našli ukradeni automobil. Osim što mu je naloženo bolničko lečenje, dobio je i zabranu vožnje na godinu dana, a takođe će morati ponovo da polaže vozački ispit.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike