Masovnog ubicu policija tražila 35 godina: Pred smrt priznao zločine!

30.09.2021

19:47

0

Autor: A. S.

Ovaj serijski ubica sumnjiči se za više ubistava i silovanja, a javnost je posebno potreslo ubistvo 11-godišnje devojčice

Masovnog ubicu policija tražila 35 godina: Pred smrt priznao zločine!
telo ubistvo - Copyright Profimedia

Zloglasni serijski ubica koga su francuske vlasti tražile više od 30 godina zbog nekoliko ubistava i silovanja, navodno je pred smrt u oproštajnom pismu priznao zločine.

Bivši policajac je u oproštajnoj poruci koju je napisao pre nego što je izvršio samoubistvo priznao zločine počinjene 1980-ih i 1990-ih.

Policija je sada ponovo aktivno pokrenula istragu, a DNK rezultati potvrdiće da li je bivši policajac zaista masovni ubica za kojim se toliko tragalo, piše BBC.

Ovaj serijski ubica se sumnjiči za više ubistava i silovanja, a javnost je posebno potreslo ubistvo 11-godišnje devojčice Sesilije Bloč

Ona je proglašena nestalom nakon što se 1986. godine nije pojavila u školi. Policija je danima tragala za njom, a njeno telo pronađeno je u podrumu stambene zgrade u kojoj je živela. Njen polubrat je ranije tog dana prošao pored muškarca u liftu i pomogao policiji da nacrta skicu osumnjičenog.

DNK pronađen na njenom telu podudara se sa rezultatima pronađenim na ostalim žrtvama.

U policijskom izveštaju, navodi se da je Franko V. pozvan na ispitivanje u vezi sa slučajem, naređeno je da da DNK na analizu, međutim on se nije pojavio.

Njegovo telo pronađeno je u sredu u stanu na obali u blizini grada Montpeljeu.

Francuski mediji navode da je u pitanju 59-godišnji bivši policajc koji je u oproštajnoj poruci napisao kako "psihički nije bio dobro" u vreme kada je počinio stravične zločine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike