Borba sa aligatorom od koje zastaje dah: Životinja se razbesnela dok je muškarac pokušavao da je ubaci u kantu za otpatke (VIDEO)

30.09.2021

10:38

0

Prisutni su sve pratili sa bezbedne udaljenosti

Borba sa aligatorom od koje zastaje dah: Životinja se razbesnela dok je muškarac pokušavao da je ubaci u kantu za otpatke (VIDEO)
Printscreen Instagram/norfphilly_geno - Copyright Printscreen Instagram/norfphilly_geno

Muškarac iz Floride postao je hit na društvenim mrežama kada se internetom proširio snimak u kom besnog aligatora hvata kantom za otpatke.

Judžin Bozi (26), vojni veteran, postavio je snimak na Instagram uz komentar "Lud dan u Floridi".

- Ne znam koja je procedura, pa sam uradio onako kako sam mislio da treba - rekao je Bozi za američke medije.

U snimku se Bozi može videti kako se aligatoru dugom dva metra približava sa otvorenom kantom za otpatke ispred svoje kuće u Mont Dori, u blizini Orlanda. Aligator se polako povlačio pred njim dok je on vikao prisutnima da ga obaveste kad glava životinje bude bila u kanti.

Kada je došao sasvim blizu, gurnuo je poklopac, koji je aligatora lupio po glavi, što ga je dodatno razbesnelo, ali je ubrzo nakon toga završio u kanti.

- Bio je teži nego što sam mislio. Meškoljio se dok je bio unutra, bio je jak, delovalo je kao da je čovek u kanti i da pokušava da izađe - ispričao je Bozi i dodao da je napolje izleteo kada mu je ćerka rekla da je videla aligatora i da je on siktao na nju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike