Britanski ministar snimljen kako rejvuje u klubu, ali mu se sada svi smeju (VIDEO)

30.08.2021

12:29 >> 12:38

0

Posebno je njegov rad ruku svima zapao za oko

Britanski ministar snimljen kako rejvuje u klubu, ali mu se sada svi smeju (VIDEO)
Majkl Gov - Copyright AP Photo/Alberto Pezzali

Britanski ministar Majk Gov (54) snimljen je kako đuska u jednom noćnom klubu u Aberdinu.

U odelu, bez kravate, i naizgled sam, Gov je snimljen na plesnom podijumu kluba “Bohemija” u ranim jutarnjim satima u nedelju.

Pročitajte još

Klub je bio domaćin tehno večeri, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se vidi kako Gov skače i maše rukama.

Adam Tejlor, jedan od organizatora događanja, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i zainteresovao se kad je čuo muziku.

– Pitao sam ga da li želi da dođe gore i voli li dens muziku. Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i upitao ga da li je siguran da je to njegova vrsta provoda. Rekao je da voli da igra i ja sam mu rekao ‘ulazak je pet funti’, a on je pitao da li to važi i za kancelara Vojvodstva Lankaster. Kad je došao u klub, baš je bio u elementu, igrao je uz dens i džangl muziku – rekao je Tejlor.

– Očekivao sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića. Pab je bio zatvoren, ali kad sam sledeći put otišao gore, uživao je u igri. Imao je neverovatnu energiju i izdržljivost, samo je nastavio da pleše celu noć – dodao je Tejlor. Kako se navodi, ministar se provodio do tri sata ujutru.

Pročitajte još

Snimak je, očekivano, izazvao mnogo komentara, ali se u svim naglašavalo koliko on zapravo ne ume da igra.

“Očigledno je studirao na Akademiji plesa Mister Bina”, “Zatvorite klubove, sprečite širenje Majkla Gova”, “I sada zvanično – nema nestašice kokaina u Velikoj Britaniji”, bili su samo neki od komentara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike