Radosna vest za Trampa poslednjeg dana mandata: Verila mu se ćerka (FOTO)

19.01.2021

19:15 >> 18:54

0

Autor: J.B.O.

Poslednjeg dana u Beloj kući

Radosna vest za Trampa poslednjeg dana mandata: Verila mu se ćerka (FOTO)
Copyright Profimedia

Tifani Tramp (27), ćerka odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, objavila je danas veridbu sa dugogodišnjim dečkom Majklom Bulosom.

Na društvenim mrežama je podelila radosnu vest, istakavši da je bila velika čast da proslavi toliko uspeha u Beloj kući, a da je najvažniji njena veridba sa Majklom.


– Bila je čast da se proslave mnogi uspesi, istorijske prilike i da se naprave uspomene sa mojom porodicom u Beloj kući, nijedna nije bila toliko posebna kao veridba sa mojim predivnim verenikom Majklom. Osećam se blagosloveno i uzbuđena sam zbog narednog poglavlja – napisala je Tifani na Tviteru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte još:

Majkl Bulos (23), koji je rodom iz Tripolija, američki je biznismen. Počeli su da se zabavljaju na leto 2018. godine, kada su se upoznali na Mikonosu.

Da podsetimo, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika. Sutra je na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena, koji je će predvoditi Ameriku naredne četiri godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike