Bajden preuzima vlast uz pesmu albanske pevačice

19.01.2021

19:31 >> 21:57

0

Autor: M. I.

Dua Lipa je pre izbora pozvala Albance iz SAD da glasaju za Bajdena

Bajden preuzima vlast uz pesmu albanske pevačice
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Slocum//Carolyn Kaster/Profimedia

Amerika sutra zvanično dobija novog predsednika, a pre ceremonije polaganja zakletve Džo Bajden i Kamala Haris objavili su zvučnu muzičku plejlistu za dan inauguracije.

Plejlista se sastoji od 46 pesama, a među njima se nalaze stari hitovi poput “What a Fool Believes” u izvođenju The Doobie Brothers i Led Zeppelinova “Fool in the Rain”. Od novijih numera tu je ‘Find Your Way Back’ pevačice Bjonse ali i ‘Levitating’ Dua Lipe.

– Kako dolazi do ove čudesne tranzicije moći, čvrsto držimo radost ovih odabranih pesama samo po sebi razumljivom – navodi se u opisu plejliste na Spotifaju.

Pročitajte još:

Podsetimo, britanska pevačica poreklom sa Kosova i Metohije Dua Lipa pre izbora u SAD, pozvala je Albance iz koji žive u toj zemlji da glasaju za kandidata demokrata Džoa Bajdena.

Lipa je nazvala Bajdena “albanskim prijateljem” i dodala da je on “bio uz nas (Albance) kada se Kosovo suočavalo sa humanitarnom katastrofom”.

– Vaš glas nikada nije bio tako jak. Džo Bajden je bio uz nas kada se Kosovo suočilo sa ljudskom katastrofom. Njegova vera i vera Kamale Haris u demokratiju i međunarodne institucije je ono što je danas potrebno SAD i celom svetu – navela je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike