Ruski filozof poručuje: Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom

26.03.2021

15:15 >> 14:43

0

Autor: M. I.

Svet je ušao u tešku, agresivnu fazu sukoba unipolarnog i multipolarnog sveta, smatra Dugin

Ruski filozof poručuje: Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom
Profimedia

Kina pokušava da zaštiti svoje građane od perverzne politike Zapada koji “samoubistvo vrši pred celim svetom”, kaže za FAN filozof, politikolog i sociolog Aleksandar Dugin.

Kineski mediji su nedavno počeli da šire informacije da je Evropska unija započela „genocid nad sopstvenim stanovništvom“ uz pomoć migracione politike, promocije LGBT zajednice i nametanja neravnopravnosti polova. Istovremeno su popisane države koje „doprinose uništavanju bele rase“ u svetu: to su Nemačka, Finska, Švedska i Luksemburg.

Dugin je sugerisao da se „plan vređanja“ Zapada – Evropske unije i administracije aktuelnog američkog predsednika – već dugo pripremao u informativnom polju Kine.

– Prvo, to je zbog nove strategije Zapada, globalista i administracije Bajdena, koji su praktično proglasili ideološku, ekonomsku konfrontaciju protiv Rusije i Kine. Peking se priprema za ovo i jednostavno prihvata izazov. Ako pogledate novu američku doktrinu, Rusija i Kina su tamo naznačeni kao glavni neprijatelji. Kina ima veliki potencijal za ekonomski i medijski uticaj, a Zapad će dobiti simetrični udarac. U tome nema ništa čudno – rekao je Dugin.

pročitajte još:

Svet je ušao u tešku, agresivnu fazu sukoba unipolarnog i multipolarnog sveta, siguran je sagovornik FAN-a: Vašington i globalistička evropska elita su protiv Moskve i Pekinga. A u ratu, kao u ratu.

– Vrlo dobro razumemo da su tokom rata neutralne ili pozitivne informacije o neprijatelju zločin – naglasio je Dugin.

Istovremeno, Dugin se saglasio sa argumentima kineskih autora da Zapad pred našim očima uništava sopstveni narod, kršeći ljudska prava i slobode. Stoga, oni koji odluče da ignorišu ove probleme treba ubrojati među izdajnike.

– Kina kaže da to ne može biti tako, i mi moramo to učiniti. Ako naši mediji ne pišu o ovome, to je ravno izdaji matice u savremenoj stvarnosti. Zapad vodi genocid nad svojim narodom, puštajući migrante, zamenjujući ljude veštačkom inteligencijom, promovišući ideologiju LGBT zajednice – sve je to istina – siguran je Aleksandar Dugin.

Politikolog je došao do zaključka da Evropa, izvrćući sopstvenu strategiju razvoja, izvršava samoubistvo.

– Zapad je mašina za genocid nad drugim narodima i nad samim sobom. Pred našim očima Evropa uništava sav ostatak čovečanstva. Zapad kao civilizacija mora da umre! – filozof je zaključio.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti