Bil Gejts u velikom problemu: Melinda pred razvod otkriva njegove veze sa Džefrijem Epstajnom

10.05.2021

21:31 >> 21:49

0

Autor: M. I.

Melindine sumnje oko Bilovih veza sa Epstajnom počele su još 2013. godine

Bil Gejts u velikom problemu: Melinda pred razvod otkriva njegove veze sa Džefrijem Epstajnom
Profimedia

Melinda Gejts navodno je bila zabrinuta zbog odnosa svog uskoro bivšeg supruga Bila Gejtsa sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom u godinama koje su prethodile njihovom razvodu.

Kako piše Foks, Melindine sumnje oko Bilovih veza sa Epstajnom počele su još 2013. godine.

Neimenovani izvori bliski porodici Gejts kažu da je Melinda rekla svom suprugu da joj je neprijatno da se nalazi u društvu sa Epstajnom nakon što ga je par upoznao te godine. Ipak, Bil je navodno nastavio druženje sa njim, uprkos njenoj zabrinutosti.

Profimedia

Bil je 2019. godine izjavio da je upoznao Epstajna, ali da „nije imao nikakve poslovne veze ili prijateljstvo s njim“.

S druge strane, Bridžit Arnold, portparol Bila Gatesa, je te godine izjavila da se Gejts više puta sastao sa Epstajnom kako bi “razgovarao o filantropiji”.

– Bil Gejts se kaje što se ikada sastao sa Epstajnom i shvata da je to bila greška u proceni – rekla je tada ona.

Epstajn je izvršio samoubistvo u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu u avgustu 2019. godine.

pročitajte još:

Važili su za jedan od najmoćnijih parova na svetu: Razvod težak 124 milijarde dolara!

Podsetimo,  osnivač Majkrosofta Bil Gejts (66) objavio je na društvenim mrežama da su on i supruga Melinda (56) odlučili da okončaju brak dug 27 godina.

– Posle mnogo rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo naš brak. Posle 27 godina i troje neverovatne dece, sagradili smo fondaciju koja funkcioniše širom sveta kako bi ljudima donela kvalitetan i produktivan život. Nastavljamo da verujemo u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali smatramo da ne možemo više da rastemo zajedno kao par u ovoj fazi života. Tražimo prostora i privatnost za porodicu. Melinda i Bil Gejts, navodi se u statusu na društvenim mrežama.

Profiedia

Imaju troje dece Dženifer (25), Rorija (21) i Fibi (18).

Gejts je četvrti na Forbsovoj listi bogataša “težak” 124 milijarde dolara.  Njihov razvod, bez sumnje, biće jedan od najskupljih u istoriji.

Upoznali su se 1987. godine kada je Melinda došla da radi u Majkrosoft kao menadžer prodaje. Bil Gejts je u tom trenutku već 12 godina rukovodio Majkrosoftom.

Prema zahtevu za razvod braka koji je Melinda podnela 3. maja, par smatra da je njihov brak “nepovratno oštećen”.

– Tražimo od suda da raskine naš brak i da zaključi da je naša bračna zajednica okončana na datum naveden u našem ugovoru za rastanak – navodi se u zahtevu, a ovaj ugovor, koji nije dostupan javnosti, jedini je pisani sporazum koji je Melinda navela u papirima koje je podnela.

Kada su je pitali za vrstu dokumenta koji su potpisali, ona nije pomenula predbračni ugovor, nego je od suda su tražila da postupa prema njihovom ugovoru za rastanak i da podeli njihovu imovinu prema onome što je navedeno u njemu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi