Trampa sabotiraju preko sina: Hoće da mu unište poslove, sad ga izvlače kartu alkohola

29.06.2024

08:02

0

Za dva golf kluba Donalda Trampa vlasti Nju Džerzija nisu automatski obnovile dozvole za alkohol

Trampa sabotiraju preko sina: Hoće da mu unište poslove, sad ga izvlače kartu alkohola
Copyright Profimedia/Ilustracija

Vlasti Nju Džerzija nisu automatski obnovile dozvole za alkohol u dva golf kluba republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa nakon njegove osude za krivična dela u Njujorku i po pitanju dozvola zakazale su saslušanje za 19. jul.

Portparol kancelarije državnog tužioca Nju Džerzija naveo je danas da Trampove osude "bude zabrinutost" oko toga da li klubovi u Kolts Neku i Bedminsteru treba da zadrže svoje dozvole za alkohol, prenosi Rojters.

Zakon u Nju Džerziju zabranjuje "svakoj osobi koja je osuđena za zločin koji uključuje moralni bezobrazluk" da poseduje dozvolu za alkohol. Država je saopštila da Tramp ima direktnu korist od pomentih dozvola iako se one vode na ime njegovog sina, Donalda Trampa Mlađeg.

Kancelarija državnog tužioca Nju Džerzija saopštila je da će dozvole za piće isteći 30. juna i da će ta dva kluba dobiti privremene dozvole do saslušanja.

Tramp je postao prvi američki predsednik sa krivičnom presudom nakon što je proglašen krivim za 34 tačke optužnice za falsifikovanje dokumenata u vezi sa šemom prikrivanja tajnih isplata novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels, kako bi je sprečio da izađe u javnost sa navodima o aferi neposredno pre dana izbora 2016. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike