Baka iz Srbije obožava Putina, ima njegov kalendar, a tek da čujete šta kaže za njega: Strašan je, sve živo zna, videla sam sve (VIDEO)

12.06.2024

16:01

0

Unuka je zabaležila koliko je njena baka ushićena dok priča o ruskom lideru

Baka iz Srbije obožava Putina, ima njegov kalendar, a tek da čujete šta kaže za njega: Strašan je, sve živo zna, videla sam sve (VIDEO)
Copyright Profimedia/Tik Tok

Ruski predsednik Vladimir Putin, uprkos odlukama i potezima koje mnogi u svetu osuđuju, i dalje ima veliki broj pristalica ne samo u Rusiji već i van nje, a naročito u Srbiji.

Jedna od Putinovih najvećih obožavateljki je baka iz Srbije koja ima brojne fotografije sa njegovim likom i pomno prati svaki njegov potez.

Njeno oduševljenje ruskim predsednikom snimila je njena unuka i postavila na društvene mreže, a video je brzo postao viralan.

- Moja baba je sa mojim dedom više od 50 godina, ali ovako priča o Putinu - navela je unuka u opisu snimka u kom baka ushićeno priča o ruskom lideru.

- Ma, nema šta ne zna, čoveče, šta mu ne ide. I podmornice zna, ma sve živo... Lov, ribolov... Ne znam, one borilačke veštine, sine, sve živo zna. Sve, sine! Sve! Od rvanja, džudoa, tekvonda, od ne znam šta još, šta ne zna čovek. Sve su ga snimali, videla sam ga na televiziji, bio je strašan! Strašan! - priča baka sa širokim osmehom dok unuka lista kalendar sa Putinom fotografijama.

Mnogi ljudi su podržali ovu baku u komentarima ispod snimka.

"Ja sam ova baka" rekla je jedna devojka želeći da objasni da je i ona Putinov fan, a izdvojili su se i komentari "Bravo, bako!", "Ovako se i ja oduševljavam ovim čovekom", "Sve naše mame i bake se lože na Putka", "Sve je u pravu".

Međutim, bilo je i onih koji su Putina poredili sa diktatorom i koji su ovaj snimak ocenili kao "tužan".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike