Majka i otac napustili tri bebe za sedam godina! Ostavljali ih u istom gradu na sličan način, sad isplivali neverovatni detalji

04.06.2024

15:23

0

Detalji slučaja objavljeni su danas

Majka i otac napustili tri bebe za sedam godina! Ostavljali ih u istom gradu na sličan način, sad isplivali neverovatni detalji
Ilustracija - Copyright Profimedia

Beba pronađena ranije ove godine u torbi za kupovinu u istočnom Londonu je treće dete koje su isti roditelji napustili u sličnim okolnostima u poslednjih sedam godina, saopštila je danas britanska policija.

Devojčicu, po imenu Elsa, pronašla je jedna osoba u januaru, dok je šetala svog psa u blizini prometne raskrsnice u okrugu Njuham, saopštila je policija.

Profimedia
 

DNK testovi su otkrili da je Elsa sestra druge dve bebe koje su takođe bile napuštene u istom području, prenosi Rojters.

Hari, prva beba, pronađen je u parku u Njuhamu u septembru 2017. godine, a u januaru 2019. još jednu bebu, po imenu Roman, pronašli su ljudi koji su šetali pse na igralištu za decu.

Detalji slučaja objavljeni su danas, nakon što je sudija porodičnog suda u istočnom Londonu rekao da je ova priča od javnog interesa i dao dozvolu BBC-u i PA medija da objave o vezi između troje napuštene dece.

Bi-Bi-Si je preneo da su starija deca u međuvremenu usvojena, dok se Elsa, za koju se procenjuje da je rođena samo sat vremena pre nego što je napuštena, nalazi u hraniteljskoj porodici. 

- Ovo je značajna vest i naš rad se fokusira na pokušaje da lociramo majku i pružimo joj podršku - saopštio je detektiv Džejms Ham.
 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike