Mlada policajka Aleksandra stala da se fotografiše, a onda su je odneli talasi: Kamera zabeležila užas, i dalje se traga za telom! (VIDEO)

03.06.2024

16:58

0

Oleščuk je prema navodima lokalnih medija dan pre tragedije došla u Odesu na odmor

Mlada policajka Aleksandra stala da se fotografiše, a onda su je odneli talasi: Kamera zabeležila užas,  i dalje se traga za telom! (VIDEO)
Copyright printscreen

Mlada policajka Aleksandra Oleščuk (20) nestala je u nedelju u Crnom moru kod Odese.

Aleksandru je veliki talas odvukao u uzburkano more kad je stala na obalu da se fotografiše. Užas je zabeležila kamera dok lokalni mediji navode da telo devojke još nije pronađeno.

 

 

Niko od prisutnih nije se usudio da joj pomogne na vreme jer su talasi bili previsoki i snažni. Na snimku deluje da je devojka udarila glavom nakon pada.

- Htela je da se fotografiše na molu za uspomenu na boravak u Odesi. Prvi talas ju je oborio s nogu, a drugi odneo u more... U toku je potraga za telom u kojoj učestvuju ronioci Državne službe za vanredne situacije - saopštila je ukrajinska policija.

 

 

Oleščuk je diplomirala na Lavovskom državnom univerzitetu unutrašnjih poslova u aprilu prošle godine i nalazila se na funkciji lokalnog policajca Okružnog odeljenja policije Rivne.

Oleščuk je prema navodima lokalnih medija dan pre tragedije došla u Odesu na odmor.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike