Jezivo bolestan zločin: Raskomadao trudnu sestru jer više nije nevina (FOTO)

01.06.2024

08:16

0

Mladić iz Minesote optužen za ubistvo trudne sestre Betani En Izrael (30)

Jezivo bolestan zločin: Raskomadao trudnu sestru jer više nije nevina (FOTO)
Copyright Printskrin/facebook

Džek Džozef Bol (23) iz Lejkvila u Minesoti optužen je za ubistvo trudne sestre Betani En Izrael (30) prošle nedelje, jer je njena trudnoća značila da je "više nije nevina". Sestrino telo je raskomadao i delove pobacao na nekoliko različitih mesta

Prema krivičnoj prijavi podnijetoj u okrugu Dakota, u Minesoti, majka je 23. maja pozvala hitnu pomoć u četvrtak oko 23 sata i rekla dispečeru da veruje da je njena ćerka mrtva. Kuća se nalazi oko 37 kilometara južno od Mineapolisa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Onsite! (@its_onsite)

 

Po dolasku na lice mesta, majka je rekla policajcima da je ćerka otišla u bratovu kuću oko 18 sati uveče, ali je prestala da odgovara na pokušaje porodice da je kontaktiraju. Majka je otišla u sinovljevu kuću, ali kada je stigla, rekla je policiji da je sin samo izleteo. U kući je zatekla "značajnu količinu krvi" i pozvala je policiju.

Krv na sve strane

- Policajci su ušli u kuću i videli veliku lokvu krvi na kuhinjskom podu ispod sudopere i na ormarićima sudopere - napisala je policija u izveštaju, u kojem se dodaje:

Printskrin/facebook
Betani En Izrael sa suprugom Džošom

 

- Pored toga, uočili su krvavu testeru, sekiru i velike, noževe. Kako su nastavili da se kreću kroz kuću, videli su nož na podu dnevne sobe blizu stepenica koje vode na drugi nivo. Nastavljajući pretragu, pronašli su nekoliko raskomadanih delova tela.

Dok su tražili Bola, policajci iz Rozmaunta i Epl Velija primili su poziv od čoveka koji je rekao da je "muškarac primećen na njihovoj kamer na ulaznim vratima kako ostavlja, kako se čini, deo tela, na stepenicama na ulazu".

Kaucija dva miliona dolara

Bol se pojavio pred sudijom Okružnog suda Brajsom Ermanom u utorak iz svoje bolničke sobe. Njegova kaucija je postavljena na milion dolara s uslovima ili dva miliona bez uslova. Trenutno je planirano da se ponovo pojavi na sudu 10. juna.

Po dolasku na drugo mesto, policija je rekla da su pronašli "odsečeni deo tela" za koji veruju da pripada ženi čiji nestanak je prijavljen. Bol je pronađen u dvorištu kuće nekoliko vrata dalje od mesta gde je pronađen deo tela.

I sebi rezao vrat

- Optuženi je pronađen blizu šupe u dvorištu kuće kod koje je bio parkiran njegov automobil. Imao je krv po glavi, košulji, rukama, nogama i pantalonama. Uočili su ranu na vratu, koju je najverovatnije naneo sam sebi - piše u izveštaju.

Prilikom pretrage područja, policija je pronašla nekoliko raskomadanih delova tela, a uhapšeni je prebačen u bolnicu na lečenje.

Policija je pronašla nekoliko Bolovih "dnevnika" u kojima je zapisao da je "ljut" na sestru jer je bila "trudna i više nije nevina".

- Optužbe u ovom slučaju su duboko uznemirujuće i užasne - reči ne mogu da opišu šta su naši partneri u sprovođenju istrage zatekli. Moja kancelarija će naporno raditi kako bi obezbedila da žrtve dobiju pravdu i pružiće potrebnu podršku porodici - rekla je tužiteljica okruga Dakoti Keti Kina.

Iza ubijene žene je ostao suprug, Džoš Izrael.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike