Bizaran incident na Floridi: Nestala žena pronađena u kontejneru - danima lupala o vrata!

12.03.2024

18:55

0

Autor: Lj. S.

Ona je poslednji put viđena u ponedeljak u svom domu, a prijavljen je nestanak u sredu

Bizaran incident na Floridi: Nestala žena pronađena u kontejneru - danima lupala o  vrata!
Copyright Facebook_Cocoa Police Department

Marlen Lopez (53), majka sa Floride, čiji nestanak je prijavio zabrinuti kolega, pronađena je živa u transportnom kontejneru nakon što ju je neko čuo kako lupa po zaključanim vratima, saopštila je policija.

Lopez je pronađena u četvrtak popodne "zarobljena u kontejneru koji se nalazi pored preduzeća", saopštila je policijska uprava Kakao u saopštenju na Fejsbuku.

Ona je poslednji put viđena u ponedeljak u svom domu, a prijavljen je nestanak u sredu nakon što je zabrinuta saradnica pozvala policiju i rekla da nije uspela da pokupi sina.

- Tokom uviđaja, detektivi su obavešteni da je žena pronađena. Lupala je po vratima kontejnera kada ju je neko čuo i otključao vrata - saopštila je policija.

Tajler Sonenberg, koji je vlasnik transportnog kontejnera, rekao je lokalnoj stanici "VKMG" da je prvi put video Lopezovu kako šeta okolinom u ponedeljak. Rekao je da je u utorak popodne zaključao kontejner, koji se koristi za skladištenje kosilica, a da u sredu nije čuo nikakvu buku, prenosi novinska stanica.

Sonenberg je rekao da misli da je Lopez sama ušla u jedinicu i onesvestila se. On je rekao stanici da nije kriv što se Lopez zaglavila u kontejneru.

Policija je saopštila da još istražuje kako je Lopez završila u kontejneru.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike