Albanac zlostavljao sina i ženu, dečak ga prijavio, supruga moli: Ne vodite ga u zatvor, volim ga, udara me samo dvaput mesečno

11.04.2024

12:01

1

Godinama su trpeli nasilje

Albanac zlostavljao sina i ženu, dečak ga prijavio, supruga moli: Ne vodite ga u zatvor, volim ga, udara me samo dvaput mesečno
Copyright Profimedia

Petnaestogodišnji dečak prvi put je pre devet godina pozvao policiju iz porodične kuće u Solunu kako bi prijavio nasilje koje je trpeo od svog oca, poreklom Albanca.

Nažalost, teror koji je proživljavap nije prestao.

U utorak uveče, nakon što je sin pozvao Hitnu pomoć, otac (50) je uhapšen pod optužbom za zlostavljanje sina i 44-godišnje majke, uz svedočenje o dugogodišnjem maltretiranju.

Tinejdžer je istakao da nije u mogućnosti da zaštiti svoju majku, koja, kako kaže, nije psihički stabilna, od oca, koji ju je svakodnevno zlostavlja, dok je istovremeno i njega samog maltretirao.

Neki od najtežih događaja datiraju još od 2018. godine, kada je otac fizički napao majku pred očima svog sina. Dečak je i tada pozvao policiju.

Iako se nasilje smanjilo od 2021. godine, muškarac i dalje povremeno napada svoju porodicu, često pod uticajem alkohola, a najčešće ih tuče lisicama i šutira nogama.

- To se dešava jednom mesečno. Kad dete dođe kući, a moj muž je pijan, on ga udari - rekla je majka, napominjući da ne želi njen suprug završi u zatvoru.

- Volim ga, neću da ide u zatvor. Ne udara me svaki dan, samo jednom ili dvaput mesečno, kad popije i ne zna šta radi - dodala je ona i istakla da ju je sramota zbog svega, kao i da joj se on svaki put izvini narednog dana.

Sinu, kako kaže, ne zamera što je pozvao policiju i to smatra znakom da "voli majku".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike