Otac ubio ćerku kad je tokom svađe stala na stranu majke: Zadavio je, telo izneo u kolicima, pa platio beskućniku da ga zapali (VIDEO)

29.03.2024

12:17

0

Velington je priznao da je zaspao pored tela svoje ćerke i da ga je uklonio iz stana tek u ponedeljak uveče

Otac ubio ćerku kad je tokom svađe stala na stranu majke: Zadavio je, telo izneo u kolicima, pa platio beskućniku da ga zapali (VIDEO)
Copyright Policia civil

Velington da Silva (39) uhapšen je nakon što je priznao ubistvo svoje 18-godišnje ćerke Raise da Silve, na jugoistoku Brazila. Incident se dogodio nakon porodične svađe tokom koje su oboje bili pod dejstvom alkohola.

Nadzorna kamera ispred stana zabeležila je trenutak kada je Velington pokušao da se reši tela svoje ćerke koje je smestio u kolica koja su mu, po svemu sudeći, zadavala muke.

Prema izjavi šefice Stejt departmenta za ubistva i ličnu zaštitu Ivalde Aleikso, Velington i njegova ćerka su imali verbalni sukob zbog porodičnih problema, dok su oboje bili pod uticajem alkohola.

Policia civil
Raisa da Silva

Situacija je eskalirala kada je Velington navodno zadavio svoju ćerku nakon što je ona podržala majku u njihovom sukobu.

Nakon toga, Velington je priznao da je zaspao pored tela svoje ćerke i da ga je uklonio iz stana tek u ponedeljak uveče. Potom je angažovao beskućnika da zapali telo, za šta mu je platio dva dolara.

 

 

Raisina majka je prijavila njen nestanak lokalnoj policijskoj stanici u ponedeljak, što je pokrenulo istragu.

Telo tinejdžerke, pronađeno ispod polomljenog dela trotoara, poslato je na dalju istragu.

Policia civil
Velington da Silva

Velington da Silva je uhapšen i suočiće se sa optužbama za ubistvo, uništavanje i prikrivanje tela. Kako je Aleiksova istakla, majka je bila očajna i zabrinuta da bi Velington mogao da naudi njenoj deci, te je insistirala na njegovom hapšenju radi zaštite porodice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike