Princ Vilijam nešto prikriva: Čuveni voditelj izneo alarmantne stvari o Kejt Midlton

18.03.2024

20:42

0

Gde se nalazi Kejt Midlton (42) i dalje je vruća tema širom sveta

Princ Vilijam nešto prikriva: Čuveni voditelj izneo alarmantne stvari o Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Čuveni TV voditelj Pirs Morgan optužio je princa Vilijama da "pokušava da sakrije nešto" dok dešavanja oko njegove supruge Kejt Midlton nastavljaju da zabrinjavaju britansku javnost, javlja Mirror.

Morgan je u sredu uveče otkrio da su mu "rečene neke stvari" - naglašavajući da ne zna da li je to istina ili ne - i da je "prilično alarmantno šta se dešava" ako je ono što mu je rečeno o kraljevskoj porodici tačno. Morgan se takođe šokantno složio sa tvrdnjom koja dolazi iz tabora princa Harija i Megan Markl u vezi sa ovom dramom - prvom za dugogodišnjeg kritičara para.

Gde se nalazi Kejt Midlton (42) i dalje je vruća tema širom sveta, nakon što je Kensingtonska palata morala da prizna da je snimak koji je podeljen na Vilijamovim i Kejtinim kanalima na društvenim mrežama na Dan majki ušminkan - a Kraljevska je odbila da objavi originalnu fotografiju uprkos tome glavne medijske agencije "ubile" tu fotografiju, odnosno povukle je iz ponude.

Profimedia
 

Govoreći na svom Jutjub kanalu u sredu uveče, bivši voditelj emisije "Dobro jutro, Britanci" Morgan je detaljno raspravljao o skandalu i razmišljao zašto se kraljevska porodica tako loše nosi sa spekulacijama o Kejt. Morgan je takođe podelio nekoliko snimaka iz američkih emisija u kojima se raspravlja o budućoj vezi kralja i kraljice.

Nakon što je emitovao vrlo kratak segment iz "Late Show"-a sa Stivenom Kolbertom, u kojem komičar ismejava britansku kraljevsku porodicu, Morgan je rekao svojim gledaocima: "On (Kolbert) je zatim izneo neke izvanredne tvrdnje o stanju braka Vilijama i Kejt, koje neću ponoviti".

Gledaocima Pirsa Morgana je tada prikazan snimak britanskog stripa Džona Olivera koji se šali u jednoj američkoj emisiji: "Postoji šansa različita od nule da je Kejt Midlton umrla pre 18 meseci. Da bi se pokazalo koliko se neuspeh fotošopa za Dan majki prenosi u SAD, potom je pušten snimak službe za štampu Bele kuće u kojoj se govori o neuspešnoj montaži."

"Da li je zaista snimljena prošle nedelje?."

"Oni tako kažu, ali možemo li da verujemo u to? Ako je bilo tako strašno (trebalo je uređivanje) zašto ne objavimo još jednu od drugih fotografija iz arhive koje nikada nisu objavili", nastavio je da govori svojim gledaocima.

"Zašto princeza Kejt, koja se oporavlja od abdominalne operacije, provodi vreme pogrbljena nad fotošopom, praveći amaterske izmene zvaničnih portreta kada bukvalno imaju sluge za to. Najviše zbunjujuće od svega, zašto ne edituje slike sa venčanja na kojima nedostaje prsten?"

Morgan je zatim rekao da trenutno ima "ogromnu ličnu simpatiju prema porodici", pominjući činjenicu da se kralj Čarls trenutno leči od neodređene vrste raka, pre nego što je udario na princa Harija i Megan Markl i potom izjavio: "Kejt treba odmor, slažem se, ali njihova odluka je bila da objave ovu fotografiju i dovela je do još više teorija zavere."

Profimedia
 

Potom je svojim gledaocima predstavio tri gosta i debata se nastavila.

U jednom trenutku, Morgan je otkrio: "Na jednom nivou (uređena slika) može biti trivijalna – mogla bi biti dobro i možda je pokušala da uradi nešto da ispravi teorije zavere i pogrešila – ili može biti da kriju nešto."

Morgan je tada senzacionalno ustvrdio:

"Rečene su mi neke stvari da je, ako je čak i polovina istinita, prilično alarmantno šta se dešava. Ne znam u šta da verujem, kao ni bilo ko od nas – nismo tamo."

On je tada istakao da je skandal kraljevsku porodicu "u Americi pretvorio u podsmeh".

Govoreći kasnije tokom svog emitovanja na Jutjubu, Morgan je otkrio da je od izvora čuo da Harijev i Meganin tabor veruju da bi "izbio pakao" da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa počinili tako užasnu grešku.

"Na to ja zapravo kažem - da", rekao je Morgan. "Ako su to rekli, to je savršeno valjana poenta".

Kejt je naizgled bila primorana da objavi ličnu poruku na društvenim mrežama u ponedeljak ujutru nakon bvrojnih negodovanja jer je "manipulisala" svojom porodičnom slikom. Prijatelj je rekao da bi buduća kraljica "verovatno bila uznemirena nečim što je trebalo da bude nevina porodična fotografija".

U izjavi koja je podeljena na zajedničkom Instagram nalogu Kejt i Vilijama u ponedeljak u 10.28 sati, navodi se: "Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog bilo kakve zabune koju je porodična fotografija koju smo juče podelili izazvala. Nadam se da su svi koji slave imali veoma srećan Dan majki. K."

Snimak fotografije Kejt i njene dece - princa Džordža (10), princeze Šarlot (9) i princa Luisa (5) objavila je Kensingtonska palata u nedelju ujutro.

Profimedia
 

Snimak, koji je navodno snimio princ od Velsa ove godine, bio je prvi otkako je Kejt morala da ostane u bolnici dve nedelje nakon operacije abdomena 16. januara.

Ali velike foto agencije poput Asošijeted presa (AP), Rojtersa, agencije Frans pres (AFP) i Getty Images uklonili su fotografiju iz svojih baza podataka nekoliko sati kasnije nakon što su iz palate javili zbog zabrinutosti da je slika izmenjena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike