Ujak Kejt Midlton optužio Megan za razdor između Harija i Vilijama: Sve je odjednom promenila nepotrebna drama

06.03.2024

12:03

0

Razvezao je jezik kad je ušao u Velikog brata

Ujak Kejt Midlton optužio Megan za razdor između Harija i Vilijama: Sve je odjednom promenila nepotrebna drama
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Ujak princeze od Velsa izneo je optužbe protiv Megan Markl, tvrdeći da ona izaziva dramu između Kejt, Vilijama i Harija.

Geri Goldsmit, koji je u ponedeljak ušao u kuću Velikog brata slavnih, takođe je izneo svoje mišljenje o situaciji, ističući da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne bi trebalo da "izdaju" svoju porodicu na tako dramatičan način, aludirajući na "knjige" koje su Megan i Hari napisali.

- Mislim da su Harija zaista, stvarno voleli, voleli mnogi, a kad su bili zajedno Kejt, Vilijam i Hari bilo im je zaista prijatno, voleli su se - kazao je on u utorak uveče.

Do preokreta je, kako je istakao, došlo iznenada.

- Onda se odjednom pojavljuje dodatna dinamika, koja podstiče dramu koja ni ne postoji, i ponovo ispisuje istoriju, govoreći kako je bio nesrećan i jednostavno ne mislim da je to pošteno - rekao je on o Markl, priznajući da je nikada nije sreo.

Profimedia
Hari i Megan

- Mislim da ne možete svoju porodicu baciti pod točkove u tako dramatičnom stilu, a zatim pisati knjige o tome i očekivati da vas pozovu na Božić. Mislim da je to zaista tužno. U nekom trenutku mislim da će se vratiti i ponovo biti deo bande. Možda će morati. Mi smo nacija koja prašta, bilo bi lepo da to uradi - dodao je Goldsmit.

Goldsmit je takođe razgovarao sa Šeron Ozborn, koja takođe učestvuje u Velikom bratu slavnih, o atmosferi u Los Anđelesu koju izazivaju Hari i Megan. Ozborn je sugerisala da popularnost para opada i izrazila mišljenje da je većini ljudi dosta njihovih žalopojki.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike