Monstrumi haraju Evropom: Parada užasa i srama, polugola deca šetaju noseći zastave duginih boja (VIDEO)

14.02.2024

15:33

0

Ako su ovakve parade užasa i srama ono što nam put ka Zapadu nudi, onda možemo slobodno reći - neka hvala i daleko im lepa kuća

Monstrumi haraju Evropom: Parada užasa i srama,  polugola deca šetaju noseći zastave duginih boja (VIDEO)
Užas u Španiji - Copyright Printscreen Telegram

Užasne scene stižu nam iz Španije, gde je viđena nikad bizarnija, i bolesnija zloupotreba dece, koja su polugola paradirala sa zastavama duginih boja.

Da je Osvald Špengler bio prorok kada je pre više od sto godina napisao svoje kapitalno delo  ,,Propast Zapada'' - svakodnevno nam stižu potvrde sa tog istog dekadentnog i razvratnog Zapada. 

Decenijama levoliberalne ekstremističke političke elite propagiraju antiporodične vrednosti širom zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, a nažalost sve to žele da nametnu i ostatku sveta. 

Svi oni koji im se suprotstave u nametanju tih bolesnih ideologija, bivaju targetirani kao zemlje i narodi koje treba poništiti. Kolektivni Zapad i sada priznaje da je u ratu sa Rusijom, koji vodi protiv nje uz pomoć marionetske Ukrajine, a upravo takav sukob predstavljaju kao sukob vrednosti. 

Dok se u Rusiji promovišu vrednosti vere, ljubavi, porodice, otadžbine, na Zapadu se promoviše sve ono što razara tradicionalne vrednosti, veru, porodicu... Nameće se rodna ideologija po kojoj nema dva pola, već desetine polova. 

Tako se i u Španiji, koja je nekada važila za konzervativnu zemlju, desilo da su u njoj zaživele najgore moguće prakse i navodne vrednosti, koje su zapravo bolesne antivrednosti. To su vrednosti užasa i strave!

 

 

- Vreme je karnevala u Španiji...Na prvi pogled, čini se da karneval uključuje ljude ometene u razvoju. Ali ne, to su deca ...To su vrednosti za koje ginu zapadnjaci - stoji u objavi telegram kanala Srpska Sparta info, koji je pravilno opisao sav ponor koji je dotakao bezumni Zapad.

Nekada je i sama  Španija bila prepoznatljiva po karnevalima koji su bili oličenje radosti i zdravog duha, a sada se u njoj odigravaju karnevali sa poremećenim i izvitoperenim kvazivrednostima. Na jednom takvom događaju vidimo brutalnu zloupotrebu dece, koja seksualizovana, razgolićena i sa zastavama duginih boja marširaju. 

Da li su ovo vrednosti zbog kojih Zapad ratuje protiv Rusije i želi da je uništi, ali i protiv pravoslavlja u celini i svih tradicionalnih religija, koje se opiru ovoj degenerativnoj ideologiji?!

Ako su ovakve parade užasa i srama ono što nam put ka Zapadu nudi, onda možemo slobodno reći - neka hvala i daleko im lepa kuća! 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike