"Let bez bebe bio je muzika za moje uši!" Majka letela prvom klasom, dok su njena beba i dečko bili u ekonomskoj (VIDEO)

13.02.2024

22:45

0

Autor: M. Vu.

Elis postavlja pitanje: "Jesam li užasna što sam ih oboje ostavila u ekonomskoj klasi?"

"Let bez bebe bio je muzika za moje uši!" Majka letela prvom klasom, dok su njena beba i dečko bili u ekonomskoj (VIDEO)
Elis Kočlin presrećna jer putuje sama - Copyright Printscreen/TikTok

Elis Kočlin, majka iz Velike Britanije, izazvala je žučne rasprave na internetu nakon što je podelila svoje iskustvo letenja prvom klasom na transkontinentalnom letu, dok su njena 11-mesečna beba i dečko boravili u ekonomskoj klasi.

U opisu svog TikTok snimka, koji je privukao pažnju sa 350.000 pregleda, Elis postavlja pitanje: "Jesam li užasna što sam ih oboje ostavila u ekonomskoj klasi?"

Ona objašnjava da je odlučila da sebe počasti dok su njena ćerka Prim i dečko Rob bili na 11-satnom letu između Pariza i Los Anđelesa. Elis naglašava da je osećala potrebu za odmorom i da je ovaj let bio jedan od retkih trenutaka kada nije bila zajedno sa svojom bebom.

Ova odluka izazvala je podeljena mišljenja na društvenim mrežama, s nekim podržavajući majku u pravu na odmor, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog odvajanja majke od tako malog deteta tokom putovanja.

"Nikad nisam letela ni sa kim, samo smo bili ja i Prim“, opisala je ona u snimku. "Tako da je pomisao na pomoć na ovom letu bila neverovatna. 

 

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy?😭It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound - A

 

Kočlinova je dodala da je začuđena što je uspela da uradi sve, od pakovanja kolica do brige o bebi.

"Pomisao da imam let bez bebe bila je kao muzika za moje uši. Volim tu devojčicu celim srcem, ali dozvolite mi da vam kažem da nije lako leteti na duge staze sa bebom.", rekla je ona.

Beba spavala na podu

Ona je svoj potez dodatno opravdala tvrdnjom da Rob nikada nije leteo sa Primom i da je to zaista želeo. Pored činjenice da je beba bila sama sa njenim dečkom, ljudi su ostali u šoku činjenicom da je njihova beba spavala unutar nosiljke na podu aviona.

"Volim nakit, stavite me u poslovnu klasu svakog dana. Rob nikada ne bi potrošio novac na poslovnu klasu jer smatra da je to besmisleno. On bi radije trošio novac na restorane u kojima ja to nikada ne bih uradila.", ispričala je.

 

@ellcochlin What it’s like flying 10 hours with a 6 month old from LAX to LHR. I am so proud of my girl she was beyond a dream🥹🫶🏼 ##flywithme##flywithbaby##britishairways##BA##britabroad##britishinamerica##britinamerica##california##losangeles##youngmom##fyp##babyonplane##foryou##expatlife##expat##6monthsold ♬ original sound - A

 

Uprkos njenoj racionalizaciji, mnogi korisnici TikTok-a nisu imali simpatije prema njenom postupku, tvrdeći da je to bez obzira na sve sebična odluka.

"Mislim da ste oboje trebali da budete tu jedno za drugo i da podelite odgovornost“, napisao je jedan od korisnika.

Takođe, dosta njih joj je skrenulo pažnju na činjenicu kako beba koja je položena da spava na sedištu nije bila propisno zaštićena od mogućih turbulencija. Ipak, na kraju se oglasio i jedan od korisnika koji je opravdao ovakav način putovanja majke.

"Otac ima potpuno ista prava i odgovornosti kao i majka! Dakle, svaka čast što ste ga pustili da obavlja svoju dužnost", glasio je stav ovog muškarca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike