Let iz pakla! Iskašljavao krv po avionu dok su putnici vrištali od straha, lekar mu dao čaj - čovek preminuo

09.02.2024

19:03

0

Autor: M. Vu.

Detalji ukazuju na to da je 63-godišnji Nemac ušao u avion u lošem zdravstvenom stanju, a njegovo stanje se tokom leta iznenada pogoršalo

Let iz pakla! Iskašljavao krv po avionu dok su putnici vrištali od straha, lekar mu dao čaj - čovek preminuo
Ilustracija - Copyright Pixabay

U jezivom incidentu koji se dogodio juče, 63-godišnji državljanin Nemačke preminuo je u avionu tokom leta iz Bangkoka za Nemačku. Nesrećni događaj izazvao je paniku među putnicima, dok su svedoci opisivali prizor užasa koji se odigrao visoko u nebu.

Prema izveštajima, muškarcu je pozlilo i počeo je da iskašljava krv pred svojom suprugom. Ubrzo nakon toga, on se onesvestio i nažalost preminuo. Očevici tvrde da su drugi putnici, prestrašeni ovom dramatičnom situacijom, počeli vrištati od straha.

Detalji ukazuju na to da je 63-godišnji Nemac ušao u avion u lošem zdravstvenom stanju, a njegovo stanje se tokom leta iznenada pogoršalo. Već tokom ukrcavanja, bio je obliven znojem i imao ubrzano disanje, što je izazvalo zabrinutost među saputnicima.

 

 

Supruga preminulog putnika odmah je obavestila posadu o suprugovom lošem zdravstvenom stanju, tvrdeći da mu je pozlilo zbog trke koju su morali pretrpeti kako bi stigli na let. Nakon što je avion poletio, njegovo stanje se još više pogoršalo, a scene krvarenja iz nosa i usta uzburkale su putničku kabinu.

Posada je reagovala pozivajući lekara putnika, a javio se lekar iz Poljske, iako s ograničenim znanjem engleskog jezika. Iako je izmerio puls preminulog putnika i smirio situaciju, čaj od kamilice koji mu je ponuđen nije uspeo zaustaviti ozbiljnost situacije. Krvarenje iz nosa i usta nastavilo se, a posada je pokušala reanimaciju nesrećnog muškarca pola sata, ali nažalost, nisu uspeli spasiti život.

Pilot je donio hrabru odluku da se avion vrati nazad u Bangkok.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike