Američki novinar Taker Karlson razgovarao sa ruskim predsednikom: Evo kada će biti emitovan intervju sa Putinom

07.02.2024

17:22

0

Očekuje se da će se intervju pojaviti na stranici novinara na društvenoj mreži X i na njegovom zvaničnom sajtu

Američki novinar Taker Karlson razgovarao sa ruskim predsednikom: Evo kada će biti emitovan intervju sa Putinom
Vladimir Putin i Taker Karlson - Copyright Profimedia

Intervju američkog novinara Takera Karlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biće objavljen 8. februara, javlja Volstrit žurnal.

Ostali mediji javljaju da će intervju biti emitovan u 18. sati po vašingtonskom vremenu, tj. u 2 sata ujutru po moskovskom, odnosno u ponoć po srpskom vremenu.

Očekuje se da će se intervju pojaviti na stranici novinara na društvenoj mreži X i na njegovom zvaničnom sajtu.

Američki novinar Taker Karlson dodat je u bazu podataka "neprijatelja Ukrajine" na ukrajinskom sajtu Mirotvorac, sa obrazloženjem da je "saučesnik ruskih ratnih zločinaca i okupatora".

Karlson je "registrovan" kao neprijatelj još 8. juna 2023. godine. Optužen je za "učešće u aktima humanitarne agresije na Ukrajinu" i "manipulisanje društveno značajnim informacijama".

Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov potvrdio je da se Karlson sastao i razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Prema njegovim rečima, intervju će biti objavljen „čim bude pripremljen“.

Putin, koji je naredio vojnu operaciju na Ukrajinu 24. februara 2022, poslednji put je zvanično intervjuisan od strane američkih medija u oktobru 2021, kada je s njim razgovarala Hedli Gembl sa CNBC, iako je od tada razgovarao sa ruskim, kineskim i kazahstanskim medijima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike