Čovek zvao policiju i rekao da je zabrinut za svoje mentalno stanje - sat vremena kasnije svi u njegovoj kući bili su mrtvi

24.01.2024

12:27

0

Nije poštedeo ni maloletne ćerke

Čovek zvao policiju i rekao da je zabrinut za svoje mentalno stanje - sat vremena kasnije svi u njegovoj kući bili su mrtvi
Copyright Printscreen Facebook

Četvoročlana porodica u engleskom gradu Noriču pronađena je mrtva u kući 19. januara, a policija još nije uspela da utvrdi kako je došlo do ovog zločina.

Tela Bartlomijea Kučinjskog (45), njegovih ćerki Jasmin (12) i Nataše (9), kao i njihove tetke Kantiče Sukpengpanao (36), pronađena su u porodičnom domu, a prema izveštajima tamošnjih medija, tragediji je prethodio jeziv poziv koji je Bartlomije uputio policiji nekoliko sati ranije.

Otac dve devojčice nazvao je policiju u 6 sati ujutru prethodnog petka rekavši da je zabrinut zbog svog "mentalnog stanja" i priznavši da se oseća "zbunjeno".

Policija mu je savetovala da potraži medicinsku pomoć i nije reagovala na njegov apel. Nezavisna kancelarija za policijsko ponašanje (IOPC) otkrila je da je samo sat vremena kasnije slučajni prolaznik pozvao policiju jer je bio zabrinut za osobe u kući.

Policija Norfolka stigla je na imanje u Kostesiju i pronašla tela 45-godišnjaka, njegovih ćerki i njihove tetke. Tada je IOPC pokrenula nezavisnu istragu o nereagovanju na poziv.

Obdukcije su pokazale da je 36-godišnja žena preminula od višestrukih uboda nožem u vrat, dok je Kučinski imao jednu ubodnu ranu na vratu.

Ona je došla u Veliku Britaniju, kako se navodi, da bi pomogla bratu sa njegovim ćerkama.

Detalji obdukcije dece trebalo bi da budu poznati uskoro, a policija je navela da nema osumnjičenih u vezi sa ovim slučajem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike