Užas u Nemačkoj! Htela je da pobegne od porodice, našla dvojnicu i smislila jezivi plan: Ubodena je preko 50 puta

18.01.2024

22:36

0

Autor: M. Vu.

Dugoočekivano suđenje započelo je Nemačkoj, gde su Sharaban K. i njen dečko Šekir K. optuženi za ubistvo nemačko-alžirske blogerke Khadidje O.

Užas u Nemačkoj! Htela je da pobegne od porodice, našla dvojnicu i smislila jezivi plan: Ubodena je preko 50 puta
Ubila blogerku zbog porodičnih problema - Copyright Preentscreen/Iks/@Serie59

Dugoočekivano suđenje započelo je Nemačkoj, gde su Sharaban K. i njen dečko Šekir K. optuženi za ubistvo nemačko-alžirske blogerke Khadidje O. Njih dvoje su, prema optužbama, s namerom ciljali Khadidju zbog njenog izgleda koji neverovatno podseća na Shahraban, sve kako bi lažirali njenu sopstvenu smrt.

Prema navodima, Shahraban K. je pronašla sličnu blogerku na društvenim mrežama, a zajedno sa svojim dečkom je nesrećnu devojku izbola preko 50 puta. Tužioci tvrde da su namerno nanosili posekotine i ubode na licu Khadidje O., sa ciljem obmanjivanja istrage.

Sud u Ingolštatu čuo je kako je par verovao da mogu lažirati Khadidjinu smrt, pretvarajući je u Shahraban, kako bi ona mogla izbeći strogu kontrolu svoje iračke porodice.

Prošle godine, državna tužiteljka Veronika Grizer izjavila je da je Shahraban odlučila da se sakrije iz unutarporodičnih razloga, pa je iscenirala sopstvenu smrt kako bi započela novi život.

 

 

Par je, kako se navodi, kontaktirao Khadidju putem društvenih mreža, nudeći joj ulogu u spotu nemačkog repera Lunee. Međutim, Khadidja je postala sumnjičava, proverivši informacije, i otkrila da je poruka bila lažna.

Nakon neuspelog pokušaja, optuženi su ponovo stupili u kontakt s Khadidjom nudeći joj besplatan kozmetički tretman, ali su je, prema tužiocima, uhvatili u zamku. Negde u šumi između Heilbronna i Ingolstadta optuženi par je rekao Alžirki da izađe iz automobila kada su je nasmrt izboli.

"Oružje kojim je ubistvo izvršeno nije pronađeno, ali svih ostalih dokaza ima napretek", kazao je portparol policije Andreas Aichele dodajući da je žrtva ubijena s više od 50 uboda nožem i lice joj je bilo unakaženo.Tužilac tvrdi da su pokušali sakriti identitet žrtve, čak i pokušavajući da sakate njeno lice nožem, ali su forenzički pregledi otkrili pravi identitet, a žrtva je identifikovana kao Khadidja, ne Shahraban.

 

 

Tužioci kažu da su ubice potom telo žrtve uneli na zadnje sedište mercedesa i odvezli se do Ingolstadta i parkirali auto u stambenoj četvrti nedaleko Dunava, gde su ga oko ponoći 16. avgusta 2022. otkrili roditelji Sharaban K.

Iako istraga još traje i biće ispitano još svedoka, izdat je nalog za hapšenje Sheqira K. i Sharaban K.

Očekuje se da će sud doneti odluku naredne nedelje, a optuženi se suočavaju s mogućnošću doživotnog zatvora nakon obimne DNK analize i istraživanja društvenih medija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike