Korisnici na mrežama "odlepili" za zatvorenicom: Uhvatili je zbog brze vožnje, a njena fotografija sa hapšenja izazvala lavinu komentara!

17.01.2024

07:22

0

Autor: M.M.

Ona je optužena za nesavesnu vožnju jer je 19. maja 2023. vozila 160 km/h u području gde je dozvoljeno voziti 90 km/h

Korisnici na mrežama "odlepili" za zatvorenicom: Uhvatili je zbog brze vožnje, a njena fotografija sa hapšenja izazvala lavinu komentara!
Zatvorenica "zapalila" društvene mreže - Copyright Foto: Instagram/mugshawtys

Amerikanka Veronika Koval je prošle godine uhapšena u Virdžiniji zbog prebrze vožnje, a njena fotografija sa hapšenja je postala tema komentara na društvenoj mreži Instagram.

Ona je optužena za nesavesnu vožnju jer je 19. maja 2023. vozila 160 km/h u području gde je dozvoljeno voziti 90 km/h. Priznala je krivicu. Osuđena je na 10 dana zatvora, od kojih je osam bilo uslovno, platila je kaznu od 750 dolara, a vozačka dozvola joj je oduzeta na 30 dana.

- Napravila sam grešku. Ne podržavam brzu vožnju jer ona može biti ozbiljno opasna - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mugshawtys (@mugshawtys)

Privukla je pažnju korisnika društvenih mreža nakon što je njena fotografija objavljena na Instagram stranici "Mug Shawtys".

„Podseća me na Sindi Kraford“, „Izgleda kao manekenka iz 1990-ih“, „Može li mi neko dati njen Instagram?“, „Zovite vozača modne agencije Elite Models da dođe po njihovu manekenku“, neki su od komentara.

Pojedini korisnici Instagrama su naveli kako ne smatraju da je naročito lepa, na šta im je odgovorila: „Nemojte vređati moja osećanja.“

„Predivna si i to svi vide. One koji su zli prema tebi je odbila simpatija u srednjoj školi i još uvijek to nisu preboleli“, poručila joj je jedna korisnica.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike