Jezivo saznanje supruge: Suprug je godinama silovao predmetima iz kuće dok je bila bez svesti!

15.01.2024

23:08

0

Žrtva je pronašla zastrašujuće fotografije na kompjuteru svog muža 2019. godine, a zatim ga je zamolila da napusti porodičnu kuću

Jezivo saznanje supruge: Suprug je godinama silovao predmetima iz kuće dok je bila bez svesti!
IIustracija - Copyright Profimedia

Muškarac iz Irske koji je u više navrata silovao svoju suprugu, koja je bila bez svesti, kućnim predmetima osuđen je na 11 godina zatvora.

Porota je prošlog meseca proglasila 49-godišnjeg muškarca iz Dablina krivim po 11 tačaka za seksualno zlostavljanje svoje supruge u periodu od januara 2005. do septembra 2014. godine, prenosi Dejli mejl.

Sudija Pol Berns je rekao da je bilo teško zamisliti kroz šta je žrtva prolazila kada je pronašla slike zlostavljanja na svom računaru.

Supruga nasilnika ispričala je na sudu da je otkrila da ju je muž, sa kojim je bila u braku više od 20 godina, silovao nekoliko puta dok je spavala.

Muškarac tokom suđenja tvrdio da je nevin

Optuženi je tokom suđenja tvrdio da je nevin. Njegova supruga je rekla da je patila od anksioznosti, depresije, nesanice i napada panike nakon što se brak raspao.

Rekla je da se bori sa finansijskim problemima i da je morala da traži novac od svoje porodice.

- Zašto mi je ovo uradio? Koliko je to trajalo? Kako nisam znala? Da li je oduvek bio ovakav? - rekla je ona i dodala da je imala osećaj da je udata za stranca koji ju je odvratno zlostavljao i nasilno.

Žrtva je pronašla zastrašujuće fotografije na kompjuteru svog muža 2019. godine, a zatim ga je zamolila da napusti porodičnu kuću. Par je u braku više od 20 godina i ima zajedničku decu

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike