Influenserovo telo pronađeno u dvorištu komšija: Otkriveno da je preminuo tokom odnosa sa devojkom, pokrenuta istraga

02.01.2024

16:44

0

Uzrok smrti još nije utvrđen

Influenserovo telo pronađeno u dvorištu komšija: Otkriveno da je preminuo tokom odnosa sa devojkom, pokrenuta istraga
Copyright Printscreen Instagram/henriquemedeiroz

Brazilski influenser Karlos Henrike Medeiros (26) nestao je u noći 25. decembra, a tragična sudbina ovog poznatog lica šokirala je brazilsku javnost kada je njegovo telo pronađeno u dvorištu njegovih komšija, u širem krugu Sao Paola.

Terra.com izveštava da je Medeirosovo telo pronađeno u subotu.

Par koji živi u istoj rezidenciji u kojoj je pronađen influenser privremeno je uhapšen na zahtev civilne policije zbog sumnje da su umešani u njegovu smrt. Muškarac je bio prijatelj influensera iz detinjstva.

Prema informacijama sa sajta Metropoles, par je izjavio na sudu da je Medeiros, nakon upotrebe droge, doživeo srčani udar i preminuo tokom intimnog odnosa sa devojkom.

- Par je tvrdio da se njihov prijatelj predozirao kokainom i preminuo. Tada su, ne znajući kako da postupe, odlučili da zakopaju telo u dvorištu - rekao je šef policije Luis Roberto Farija Helmajster.

 

 

Istražitelji su prvobitno utvrdili da na telu influensera nije bilo vidljivih tragova nasilja, uboda nožem ili pucnjave.

Policija sada čeka rezultate izveštaja koji bi trebalo da otkriju tačan uzrok smrti.

Karlos Henrike Medeiros bio je poznat kao "Henrike Medeiros" na društvenim mrežama, a njegov Jutjub kanal imao je skoro 1,8 miliona pretplatnika.

Na Instagramu je imao više od 84 hiljade pratilaca, gde je delio ne samo humoristički sadržaj, već i lične fotografije i video-snimke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike